Drikkevarer til maden

Der er mange muligheder når det er blevet tid til konfirmationen og der skal findes drikkevarer. Til mange konfirmationer, er der ofte en velkomstdrink, kolde drikke og varme drikke og både med og uden alkohol. Hvad er det første du tænker, når der skal bestilles drikkevarer til konfirmationen, og gør du det før eller efter maden er bestilt.

Konfirmationsmad kommer før drikkevarerne

For rigtig mange, er det vigtigt at have maden på plads, før der bliver tænkt på hvilke drikkevarer der skal bruges. Er der for eksempel meget oksekød, eller er det fjerkræ og fisk, der bliver serveret. Allerede her kan der være stor forskel på hvilke drikkevarer du skal bruge til retterne.

Derfor vil vi anbefale, at du bestiller maden først, og derefter vælger drikkevarer til den bestilte mad. Når der er meget oksekød med i den valgte mad til konfirmationen, er det godt med rødvin til retterne. Det giver ofte langt de bedste nuancer i smagen af maden. Er det meget fisk, eller fjerkræ, er det en lettere vin, som i mange tilfælde vil være hvidvin.

Husk alle de andre drikkevarer til konfirmationen

Nu skal det hele ikke kun gå op i rød- og hvidvin som drikkevarer til maden. Der er jo mange hyggelige stunder under en konfirmation, så sodavand, vand, kaffe, øl og andre drikkevarer, er også en god mulighed. Til flere konfirmationer er slush-ice også begyndt at vinde frem - er det noget i har overvejet til konfirmationen? Er der mange børn med, er det helt sikkert et stort hit.rrr

Uden mad og drikke - dur konfirmationen ikke

En konfirmationsmenu uden drikkelse, er som at vælge en fest uden musik. Det går meget sjældent godt, hvis der ikke er noget at drikke. Derfor er det også vigtigt at få afstemt drikkevarerne til den valgte mad, så du sikrer at konfirmationen også er i balance på dette punkt.

Med udgangspunkt i at du har bestilt konfirmationsmaden kan du efterfølgende bestille de drikkevarer du skal bruge. Afstem det med antal af inviterede og hvad du forventer, der bliver drukket. Husk at der også kommer til at blive drukket vand, sodavand, og andre drikkevarer.

Konfirmationsmenu eller konfirmationsbuffet

Du skal også være opmærksom på den sidste lille detalje. Er det en buffet, er det folk selv, der skal hente drikkevarerne. Er det en menu, vil der ofte være betjening af tjenere, og her er det anden måde det fungerer på. Her kommer tjenerne ofte rundt og fylder i glassee.

Har du styr på alle detaljerne, kommer du i gang med at bestille maden til konfirmationen her.

Konfirmation – Tilbud på mad

 1. Crazy Price buffet
  Crazy Price buffet
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Konfirmations buffet
  Konfirmations buffet
  fra 169,00 kr pr. kuvert
 1. Konfirmations menu
  Konfirmationsmenu
  fra 169,00 kr pr. kuvert
 1. Delux buffet
  Delux buffet
  fra 209,00 kr pr. kuvert
 1. Luksus konfirmation buffet
  Luksus konfirmation buffet nr. 1
  fra 195,00 kr pr. kuvert