Den rette kage til brylluppet

Når det handler om at vælge kage til brylluppet så vælg en rigtig god en. For jeres bryllupskage vil være noget, som folk husker for altid og derfor er det en god idé at vælge en rigtig god en. For det er nemlig en af de første ting, som I gør sammen, det at skære jeres bryllupskage. Er I lidt på bar bund i forhold til hvilken bryllupskage i skal vælge så er der meget inspiration at finde på nettet forskellige steder. Det gælder både inspiration i forhold til hvordan kagen skal se ud og hvordan den skal smage. Vær ude i god tid med kagen Det er altid en god ide at gå ud og sondere terrænnet inden I vælger en konditor, som skal lave jeres kage.

Noget sjovt man kan gøre er naturligvis at tage på en tur, hvor man smager forskellige bryllupskager således, at man kan få noget man kan lide. Og idet man finder en konditor, som laver en kage, som man er tilfreds med og som generelt lever op til ens krav, så er det bare med at slå til. For så kan man vælge at købe denne kage og bestille den så man har styr på det. Det er en god ide hvis I kan få personerne, som står for kagen til at få den bragt til jer på dagen så I ikke skal bekymre jer om det. En konditor kan give god vejledning Nogle af de valg, som man skal tage når man får nogen til at lave en bryllupskage det er for det første hvilken størrelse man skal have for her er der stor variation i forskellige kager.

Blandt andet kan man finde bryllupskager til ti personer og desuden kan man finde kager til flere hundrede kroner. Har I en yndlingsfarve til brylluppet vil det også være en idé at få denne farve på kagen. Og det næste I skal overveje er om det skal være en bryllupskage i etager eller blot en enkelt etage. En etagekage kan gøre, at man har mulighed for at vælge en slags spiralform. Og hvis man vælger en enkelt ‘etage’ kan man vælge forskellige former. Noget, som er blevet mere normalt er at lave én større kage og mindre kager. Så kan brudeparret skære i den større kage mens gæsterne hver får en af de mindre kager. Det gør det også nemt da der på den måde ikke er nogen, som skal til at skære i kagen når den skal deles ud.

En lækker slags kage, som også er blevet populær er Profiteoles, som er en slags små vandbakkelser, som har fyld indeni. Det, som I gerne skulle komme frem til ved prøvesmagning af forskellige kager det er hvilken form for fyld i ønsker i kagen. Her kan det blandt andet være en bestemt frugt som fyld, det kan være vanillecreme, eller creme med hvid chokolade eller alternativt friske hindbær eller andre lækre bær. En anden klassiker er selvfølgelig chokolade, som man også kan vælge at købe. Ligesom det gælder med alt andet så er det jeres smag, som er den vigtigste. Så sørger I blot for selv at smage på kagen og kan I lide den, så er der helt sikkert mange andre, som også vil elske den. Flere og flere vælger at bruge fondant, som er en slags sukkermasse, som er god til at pynte på en kage. Man kan forme alt i fondant og man kan give det lige den farve, som man ønsker. Man kan blandt andet også pynte kagen med marcipan, med blomster eller med silkebånd.

Desuden kan man lave forskellige møsntre med for eksempel glasur. Det er forskelligt hvad man ønsker at have på toppen af kagen. Det mest klassiske er, at man vælger at have et brudepar, som afspejler køn og udseende for brudeparret. Desuden kan man også have rigtige blomster øverst på kagen og alternativ tkan man have to frøer eller noget andet sjovt. Man kan også vælge noget helt personligt, som siger noget om brudeparret. Skær bryllupskagen Det er meget individuelt hvornår man vælger at skære bryllupskagen selvom det mest udbredte dog må siges at være at man skærer den efter middagen og desserten og når de stærkere typer alkohol er kommet på bordet. Der er dog også nogle, som vælger at bryllupskagen allerede skal skæres lige umiddelbart efter, at vielsen har fundet sted. Således serverer man bryllupskagen sammen med lækker champagne og eventuelt små fingermadder.

Prisen på kagen Det er meget forskelligt hvad en bryllupskage koster og der er mange forskellige faktorer, som spiller ind når det handler om at fastsætte en pris herpå. Noget af det, som blandt andet koster er mange detaljer. For det, som man især betaler for til bryllupskagen det er den tid, som en konditor skal bruge på at lave kagen. Desuden vil man også for det meste skulle betale for at få kagen leveret. Og til sidst skal man også af og til give et depositum for det stativ, som kagen er monteret på. Det er altid en god ide at lægge sig fast på et budget inden man starter med at kigge efter kage. En god hovedregel er, at priserne ofte starter på ca 50 kr. Pr. person. Kreer selv en kage

Uanset hvordan man vender og drejer det så vil det altid være billigst at lave en kage selv. Derfor er det også et af de alternativer I har. I kan vælge selv at gå i gang med at lave kagen og det vil være fedt at kunne sige til gæsterne, at I helt selv har stået for kagen. For på den måde vil I nemlig kunne vise, at I sammen har kreeret noget, som er blevet en dejlig ting, som alle derefter kan nyde. Det kræver dog noget planlægning og noget tid at få lavet bryllupskagen, men det er dog tid som er givet godt ud.

Vores populære menuer & buffeter

 1. Tapas menu nr 1
  Tapas menu nr 1
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Crazy Price buffet
  Crazy Price buffet
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Klassisk buffet
  Klassisk buffet
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Byg selv buffet
  Byg selv buffet

  fra 12,00 kr pr. kuvert

 1. Gourmet buffet
  Gourmet Buffet
  fra 209,00 kr pr. kuvert