Den personlige oplevelse

Konfirmanden er midtpunktet på den store dag, og for mange er det den første personlige oplevelse, hvor der skal holdes tale, og det for alvor er dem, der er i fokus. De har måske prøvet noget lignende til en fødselsdag, her er det bare til konfirmationen, hvor der følger en lang række af ting med - blandt andet medbestemmelse af maden til konfirmationen.

Den store dag - sådan besluttes maden

Det kan være svært som 13-14 årig, at bestemme, hvad der skal bestilles af mad til konfirmationen. Derfor er det godt at stille nogle valgmuligheder op, og tænke over hvad konfirmanden normalt vil kunne lide. Det er med til at give ansvaret videre og derfor styrke den personlige oplevelse af konfirmationen.

Det kan også være godt at tage en samtale med konfirmanden om hvad type af mad det skal det være. Her skal det igen være med den personlige oplevelse i fokus. Skal det være en konfirmationsmenu, eller skal det være en konfirmationsbuffet. Der kan være stor forskel på hvordan maden anrettes, om der skal bruges tjenere til konfirmationen og hvilke typer af drikkevarer, der skal være plads til.

Konfirmanden og den personlige oplevelse

Tænk sig at skulle holde tale til sin forældre, hvor svært det kan være for mange. Det er ikke alle, hvor det føles naturligt at rejse sig op, og tale til en forsamling på flere mennesker. Her er det igen den personlige oplevelse til konfirmationen kommer i højsædet. Tænker du en ekstra gang over det, kan maden til konfirmationen spille en lille rolle her. Jo bedre maden er, jo større chance er der for at humøret er meget højt, og så bliver det bare lettere at holde en tale.

Kom i gang - forbered konfirmationen godt

Det er en stor oplevelse for konfirmanden og derfor skal det hele helst spille bedst muligt. Det er en af de oplevelser der aldrig kommer igen. Gør alt for at hjælpe konfirmanden på den store dag, så alt spiller. Det gælder også med maden til konfirmationen.

Her skal der være styr på om der skal være meget kød, om det skal være en buffet eller en menu, om der bruges rød- eller hvidvin og meget andet. Jo mere du kan hjælpe konfirmanden til at gøre det en superb oplevelse, jo bedre vil det være. Et godt sted at starte er lige her på siden - hvor du kan finde lige præcis den konfirmationsmad, der er den rigtige

Konfirmation – Tilbud på mad

 1. Crazy Price buffet
  Crazy Price buffet
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Konfirmations buffet
  Konfirmations buffet
  fra 169,00 kr pr. kuvert
 1. Konfirmations menu
  Konfirmationsmenu
  fra 169,00 kr pr. kuvert
 1. Delux buffet
  Delux buffet
  fra 209,00 kr pr. kuvert
 1. Luksus konfirmation buffet
  Luksus konfirmation buffet nr. 1
  fra 195,00 kr pr. kuvert