Den gode mad

Når du skal i gang med at planlægge konfirmationen, nogle gange sammen med konfirmanden, er der ingen tvivl om at du finder mange traditioner frem. Det gælder også når det er mad til konfirmationen, der er tale om. Prøv at tænke tilbage i tiden, og se hvad du har fået af mad til de konfirmationer du har været til - du bliver overrasket hver gang!

God mad giver endnu bedre konfirmation

God mad er kilden til alt godt. Kan du godt tillade dig at sige det - det mener vi faktisk godt vi kan. For når maden spiller, er der ofte ekstra godt humør ved stort set alle. Folk føler sig godt tilpas, der bliver mulighed for at rose maden, og det giver hurtigt humøret et ekstra hak op. Igen - tænk tilbage i tiden, og kig på de konfirmationer du har været til - der er ingen tvivl om at du har flere positive minder de gange maden har været god.

Hvad kan god mad til konfirmationen så være. Det kan der være stor forskel på fra konfirmation til konfirmation. Det kan være en buffet er det rigtige til den ene konfirmation, og her kan du stadigvæk få god mad leveret. Det helt rigtige valg til den store dag, kan også være en menu, hvor der er gjort mere ud af portionsanretningerne. God mad, er ikke bare smagen - der er langt mere i det.

Smag, duft og anretninger - det hele betyder noget

Ser maden ikke godt ud, er der allerede her nogle der taber lysten til at spise mere. For andre kan smagen af maden være det, der gør at den ikke er god længere. Uanset om det er buffet eller menu, skal du have noget mad, der ser godt ud, og smager godt. Det er et af vores helt store kvalitetsparametre.

Det er med til at give den gode base for at alle mener maden er god. Her kommer udtrykket godt begyndt til sin fulde ret. Når du så smager maden, og finder ud af, at der også er hold i det, så det hele spiller sammen, har du god mad til konfirmationen. Det er vores pligt at give dig dette, så det forsøger vi at leve op til hver gang.

Den gode mad til konfirmationen

Kom i gang med at finde ud af hvad den gode mad skal være til konfirmationen, så festens midtpunkt kan få den bedste dag. Vi står til rådighed med god service og i må gerne ringe eller skrive til os - vi er klar.

Konfirmation – Tilbud på mad

 1. Crazy Price buffet
  Crazy Price buffet
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Konfirmations buffet
  Konfirmations buffet
  fra 169,00 kr pr. kuvert
 1. Konfirmations menu
  Konfirmationsmenu
  fra 169,00 kr pr. kuvert
 1. Delux buffet
  Delux buffet
  fra 209,00 kr pr. kuvert
 1. Luksus konfirmation buffet
  Luksus konfirmation buffet nr. 1
  fra 195,00 kr pr. kuvert