Dansk buffet
Dansk buffet
- Ramsløg smør
- Svampemayo af ristede svampe
- Hjemmebag brød
- Rejecocktail af håndpillede nordsørejer med asparges, æbler, citron, caviart i glas
- Rosastegt klassisk Dansk culottesteg med krydderurter
- Krydret kyllingefilet bacon svøbt
- Små kartofler i grøn pesto med koldpresset rapsolie og ristede kerner
- Kålsalat med rødkål, hovedkål, fennikel, nødder, krydderurter, oliedressing.
- Cremet sauce med citron og grønne urter
- Hyldeblomstmousse serveret med vaniljebagte rabarber og havreknas
Min 10 kuverter
Vægten på menuen er 980 gram pr. kuvert
Dansk buffet
Forret klar til bordet
Ramsløg smør, Svampemayo af ristede svampe, hjemmebagt brød, Rejecocktail af håndpillede nordsørejer med asparges, æbler, citron, kaviart i glas. Vægt 250 gram
Kødet leveres varmt:
Rosastegt klassisk Dansk culottesteg med krydderurter, Krydret kyllingefilet bacon svøbt bliver leveret færdig stegt og klar til bordet, Stegen bliver leveret hel og skal skæres. Den rå vægt på kødet er 200 gram i alt.
Kartofler leveres varmt
Små kartofler i løvstikkepesto med koldpresset rapsolie og ristede kerner, er klar til servering. Vægten på kartofler er 200 gram pr kuvert
Det kolde:
Kålsalat med rødkål, hodekål, fennikel, nødder, krydderurter, oliedressing. Cremet sauce med citron og grønne urter sovsen skal varmes. Vægten på det kolde tilbehør er 180 gram i alt
Dessert frit valg:
Hyldeblomstmousse serveret med vaniljebagte rabarber og havreknas vægt 150 gram