Dåbsfest på det rette tidspunkt

For det meste er det sådan, at når det lille pus skal døbes så foregår det om søndagen. Således vil det være sådan, at til højmessen i kirken så bliver barnet døbt af præsten og her kan det sagtens være, at der er mere end en dåb på samme tidspunkt. For af og til er der nemlig flere end et enkelt barn, som på en dag skal døbes. Det vil være sådan, at der bliver sunget nogle salmer og alle sidder og håber på, at barnet ikke kommer til at græde alt for meget da det kan være meget forstyrrende for resten af dem i kirken.

Det vil i næsten alle tilfælde være sådan, at idet barnet er blevet døbt så vil der ske det, at umiddelbart bagefter så vil alle gå til festen, hvor den skal holdes og så vil man sammen fejre barnet. Det vil være sådan, at selve barnedåben for det meste er om formiddagen og derfor er det mest oplagt, at man inviterer gæsterne efterfølgende til frokost. Det er også det, som de fleste gør og man inviterer således meget ofte til for eksempel en lækker eftermiddag med noget grillmad eller eventuelt med noget lidt afslappet mad, som ikke kræver det store. For eksempel kan man lave tapas og nogle lækre kager eller lignende. Det vil være noget, som de fleste kan lide. En dåbsfest er for det meste noget, som andre børn sagtens kan være med til og derfor bør der selvfølgelig også være noget mad, som de mindste ligeledes kan lide. Her kan man vælge at lave nogle lækre pølsehorn, tærter eller noget andet, som er nemt at lave og som børn elsker.

En dåbsfest er langt fra en af de fester, hvor der er fuld fart over feltet da det er en af de mere afslappede fester, hvor der ikke bliver drukket og danset så meget, som til andre fester. Det er mest almindeligt, at dåbsfesten den slutter engang hen på eftermiddagen eller i nogle tilfælde tidlig aften. Af og til kan man gøre det, at man sørger for at have noget natmad til folk, som de kan spise hvis de ender med at blive i lang tid, hvilket jo kun er en hyggelig ting. Og her kan noget så simpelt som hot dogs eller burgere sagtens være en mulighed. Det er også noget, som børn kan lide og så er de putteklar til når de kommer hjem.

Vores populære menuer & buffeter

 1. Tapas menu nr 1
  Tapas menu nr 1
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Crazy Price buffet
  Crazy Price buffet
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Klassisk buffet
  Klassisk buffet
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Byg selv buffet
  Byg selv buffet

  fra 12,00 kr pr. kuvert

 1. Gourmet buffet
  Gourmet Buffet
  fra 209,00 kr pr. kuvert