Bryllup

Bryllupsmenu til Bryllupsbuffet - Fest Diner

Der skal 2 mennesker der vælger hinanden til et romantisk kirke bryllup. Men der er også alle de praktiske ting man skal have styr på til et Bryllup. Indbydelser, Ønskesedel, Festmad, Bordplan osv. Det nemmeste når man planlægger et Bryllup er festmaden, og den kan nemt bestilles hos Fest Diner. Vi leverer Bryllups mad ud af huset flot anrettet og klar til at servere, lige til jeres dør eller festlokale.

Bryllup buffet

Fest Diners Bryllup buffet er en dejlig oplevelse for jeres gæster. Festmaden bliver leverert klar til tag selv bordet, i skal sørge for personale til at skære stegen, så bliver Bryllups catering ud af huset ikke nemmerer. Vi tilbyder 3 dejlige forretter til jeres Bryllups buffet, samt Amerikansk oksefilet med krølfedt som er dejligt mør. Som Fest Diner siger, en steg der er et Bryllup værdigt. Dertil 2 dejlige desserter. Så mangler i bare rammerne, for Bryllups maden er på plads. Er der spørgsmål til jeres Bryllups buffet, så kontakt venligst kundeservice for hjælp til bestilling.

Bryllup menu

Fest Diner Bryllups menu gør Bryllups catering ud af huset meget nemmere. Vi tilbyder en lækker tappas tallerken som forret, og hovedreten til vores Bryllup menu er dejlig mør oksemørbrad stegt caribien style med trøffelsauce og en stor tilbehørspakke, en hovedret som er et Bryllup værdigt. Til dessert serveres der en smags oplevelse, Fragilitéroulade drysset med hasselflager og vaniljeis. Så er menuen sammen sat til et godt Bryllup. Er der spørgsmål til Bryllup menuen, kan altid kontakte kundeservice for information.

2 Items

per page
Set Descending Direction
 1. Bryllup menu

  Bryllup menu

  fra 259,00 kr
  MIN. 8 kuverter

  Bryllup menu

  Forret:

  • Tapas: Dampet laks med peberrodscreme
  • Tapas: Buchetta med tomat og pancetta
  • Tapas: Blinis med kaviar creme
  • Tapas: Butterdejstårn med krebsehalesalat

  Hovedret Menu:

  • Helstegt Oksemørbrad Caribien style
  • Trøffelsauce med svampe
  • Kartoffel royal
  • Ovn tomat med timian
  • Bacon bønner ovn ristede
  • Grønsagstimbale med persille
  • Hjemmebagt brydebrød og smør

  Dessert Menu

  • Fragilitéroulade drysset med hasselflager, vaniljeis
  Learn More
 2. Bryllup buffet

  Bryllup buffet

  fra 209,00 kr
  MIN. 8 kuverter

  Bryllup buffet 

  Forret buffet

  • Lime marineret laks på urter.
  • Butterdejstårn med Unghanesalat på salat.
  • Ørredtatar på sprød bund.

  Hoved buffet

  • Svinekam svøbt i bacon og stegt som vildt
  • Amerikansk oksefilet med krølfedt
  • Flødekartofler a la Fest Diner
  • Pestomarinerde kartofler ovnbagte
  • Bulgursalat med marinerede hvidløg m.m.
  • Salatfad med 6 slags toppings
  • Dild dressing
  • Tzatziki dressing med hvidløg

  Dessert Buffet

  • Brownies med vaniljecreme og frugt
  • Fragilite roulade, nødde marcipan bund
  Learn More

2 Items

per page
Set Descending Direction

Bryllup information

Der er stor forskel på et Bryllup, om hvor meget brudeparet går op i deres bryllup catering, Nogle vælger selv at lave en buffet med mad som frikadeller og kartoffelsalat, mens andre køber en bryllups buffet udefra. Endelig er der dem der ønsker den fine bryllups middag, med mange lækre retter hvor der er kræset om detaljerne, og hvor alle årstidens dejlige råvarer er i brug.

Prisen varierer meget på bryllups catering og det er ikke altid billigst at holde brylluppet hjemme og lave bryllupsmenuen selv. Men man skal huske at det kan være en stor mundfuld at lave bryllupsmenuen selv. Kontakt Fest Diner og få en snak med vores kundeservice om jeres Bryllups menu, så vi laver et lækkert billigt tilbud på jeres Bryllup catering. Så bliver jeres Bryllup en nem sag, og i kan tænke på at varde jeres gæster op istedet for at stå i køkkenet.

Severings personale er vigtigt

Holder I jeres fest hjemme eller i et forsamlingshus, er det også en mulighed at købe en buffet fra Fest Diner. Vi har buffeter i mange prisklasser, så alle kan være med. Der kan også bestilles en tre retters menu, hvis det passer bedre til bryllups festen. Så det er vigtigt at hyre personale til udskæring af kød, anretning af tallerker, rydning af talerkner, skænkning af vin osv. Det vil gører bryllupet meget nemmere.

Bryllupsmad til levering Aarhus, Grenå, Randers, Silkeborg, Horsens, Vejle og Skanderborg.

Når den store dag står, og festen over alle fester - dit bryllup skal stå, gælder det om at vælge den rigtige mad, som dine gæster og du selv vil nyde igennem hele dagen. Her ved Fest-diner giver vi dig mulighed for at vælge mellem både menu og buffet, så der er helt sikkert mulighed for at I finder noget som falder i jeres smag til brylluppet.

Mad og bryllup i Aarhus - en skøn dag med god mad

Når bryllupsmenuen skal trylles frem, og det ikke er dig selv, der skal stå og bruge hele dage og nætter, på at gøre den klar, så er et rigtigt godt valg, den gode bryllupsmenu. Her vil du få leveret mad lige til døren, der smager godt, og fylder maverne på dine gæster.

Har du tjenere til festen, har de også let ved at tilberede og anrette de sidste ting, så der også er noget for øjnene. Til et bryllup, er det vigtigt at det hele spiller, så både tilberedning, anretning, og det gæsterne ser først giver lyst til mere. Bryllupsmad i Aarhus - hvor vi leverer lige til døren, vil være med til at gøre den store dag til en endnu bedre dag.

Grenå og bryllupsmenu - både til øjnene og maven

Der er ingen tvivl om at god mad, godt drikkelse og lækre anretninger er noget som gæsterne til et bryllup bliver glade for. Uanset om det er et stort bryllup i fine lokaler, eller et mindre bryllup i et lille partytelt i haven. Maden har en stor betydning, fordi gæsterne skal være med igennem hele dagen, og måske er startet op sammen med jer i kirken.
Til jer der skal giftes i Grenå, er der mulighed for at få leveret både bryllupsmenu og bryllupsbuffet. Skal det være anretninger, eller skal det være tag selv bord, med alt hvad hjertet begærer - det valg lader vi være op til jer. Det skal passe med resten af stilen til brylluppet, og der ved den kommende brud som regel hvad der passer bedst.

Bryllupsmenu i Randers - og det er mad vi taler om

Kærligheden i Randers, er lige så stærk som i resten af landet, og når den er det, så bliver der også afholdt mange bryllupper i Randers. Her er det vigtigt at få den rigtige mad til brylluppet, og det kan blandt andet lade sig gøre - når du kigger på vores bryllupsmenu eller bryllupsbuffet. Vi leverer selvfølgelig lige til døren i Randers.

Vil du gerne gøre det let for dig selv, er det ofte bryllupsbuffetten der vælges. Her får du mad til et fornemt tag selv bord, hvor gæsterne selv kan vælge hvad de gerne vil have. Om det er et butterdejstårn, svinekam eller flødekartoflerne, der står for tur. Om du er i Randers og skal til bryllup eller i en anden by, er der også mange, der er glade for en bryllupsmenu - hvor maden bliver portionsanrettet - det kan også være den rigtige løsning som bryllupsmad til den store dag i Randers.

Bryllupsbuffet eller bryllupsmenu i Silkeborg

Der er meget smuk natur i Silkeborg, og det gør også at flere ønsker at holde deres bryllup i byen. Det kan vi godt forstå - og det gør også at vi får lov til at levere maden lige til døren. Det er uanset om du vælger en bryllupsbuffet eller en bryllupsmenu fra Fest-diner - så er vi klar til at levere maden lige til døren

Skal i på fototur ved en af søerne med fotografen, kan buffetten blive klargjort samtidig - og så er det let at gå til for gæsterne, når I kommer tilbage fra jeres skønne fotosession. En lækker bryllupsbuffet hvor der både er noget for øjnene og maven, er helt sikkert med til at give en god appetit til gæsterne, så husk at bestille en passende mængde.

Bryllupsmenuen er klar til Horsens

Skal det være en borgerlig vielse i Horsens, eller skal I op ad kirkegulvet, så har vi alletiders mulighed for at levere mad direkte til døren, uanset hvad I vælger. En fest skal der til, uanset hvilken form for vielse I vælger, og her kan vi både ind med levering af en skøn bryllupsmenu eller en god og solid bryllupsbuffet.

Vi giver jer mulighed for selv at bestemme om det skal være det ene eller andet I vælger som bryllupsmad til jeres bryllup. Det eneste vi gerne vil, er at få lov til at levere det lige til døren, til aftalt tid, så alt kører som det skal. Vi vil bestræbe os på at gøre det bedste, så alt går op i en højere enhed til jeres store dag. Find ud af om det skal være bryllupsbuffet eller bryllupsmenu I skal have leveret til jeres bryllup i Horsens.

Buffet, bryllup og menu i Vejle

En varm sommerdag, en herlig efterårsdag, eller en helt tredje dag - hvor du vælger at det er den store dag for dig og din udkårne - så er vi klar til at levere maden lige til døren. Med en godt sammensat bryllupsmenu, eller den gode velvalgte bryllupsbuffet, er der noget at komme efter, når du skal finde bryllupsmaden.

Et valg, der kan være svært at tage, for skal du vælge en buffet, hvor alle selv kan gå fra og til, og hvor der helt sikkert vil være bud efter bestemte ting, og noget andet vil være mere i overskud, eller skal du lave portionsanretninger og derfor vælge bryllupsmenuen. Vi lader valget være op til jer, og er uanset hvad - klar til at levere maden lige til døren - når i skal bestille bryllupsmad i Vejle.

Bryllupsmad i Skanderborg - det leverer vi

Når du skal holde bryllup i Skanderborg, er vi mere end klar til at levere maden. Det kan være til et flot og skønt sommerbryllup, der holdes i haven, eller til et stort og flot bryllup, der holdes på et smukt sted. Vi klarer leveringen af bryllupsmaden, og kan både levere en bryllupsmenu og en bryllupsbuffet. Vi gør det hele med glæde, og vil selvfølgelig gøre alt for, at vores mad er med til at give en samlet super oplevelse af jeres bryllup.

Bryllupsmad er et vigtigt led i den store dag, og derfor er det også vigtigt, at du får den bestilt i god tid, så du er sikker på at få den leveret lige døren, til aftalt tid. Vælger du som bryllupsmad en god buffet, er der altid noget som er mere populært end andet, og vælger du vores bryllupsmenu, er det lavet lige til at portionsanrette.

Den gode mad til brylluppet står vi for

Der er ingen tvivl om at god mad til et bryllup, er en vigtig del af den store dag, og det ved vi. Vi leverer mad hvor der både er noget til øjnene og maven, s alle forhåbentlig går glade og mætte fra bordet.

Find ud af om du skal have en bryllupsbuffet eller en bryllupsmenu til bryllupsmad - vi er klar til at levere det lige til døren