Brunkagedejen

En af de ting som helt bestemt hører julen til er brunkager. Det er noget, som danskerne laver i stor stil. Her får du et par gode tips til, hvad du kan gøre, når du skal lave brunkagedejen.

Man kan godt opleve, at brunkager let kan smuldre. Dette skyldes, at der ikke er nok væske i dejen, så derfor kan du med fordel benytte vand til at redde dejen med. Et godt tip er at del dejen op i flere små portioner og ælt den med 1 spiseskefuld vand af gangen.

Spis altid brunkagerne friskbagte

Hvis man ønsker den bedste smag, så er det altid en god idé, at man sørger for at spise brunkager friskbagte. Det kan derfor være en rigtig god idé, hvis du sørger for at lave en ekstra portion dej, der bliver frosset ned. Dette er bedre, end at du har en masse kager til at stå i en kagedåse i mange uger frem.

Dejen kan du blot fryse ned og tage op, når du gerne vil lave flere brunkager. Skær blot brunkagestangen ud i tynde skiver og sæt dem ind i ovnen. Hvis du ikke bruger alt dejen, som du tidligere har puttet i fryseren, så kan du eksempelvis bare fryse halvdelen af dejen ned igen, så der er til næste gang.

Julefrokost, Julemenu, Julegrill – Bestil det her

 1. Julefrokost byg selv
  Julefrokost byg selv

  fra 12,00 kr pr. kuvert

 1. Julebuffet nr. 3 fra Fest-diner
  Julebuffet nr:3
  fra 199,00 kr pr. kuvert
 1. Jule grillbuffet
  Grill julebuffet
  fra 199,00 kr pr. kuvert
 1. Crazy Price Jul
  Crazy Price jul
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Tapas byg selv
  Tapas byg selv

  fra 14,00 kr pr. kuvert