Bordpynt og borddekorationer

Hvis man skal afholde et arrangement, så vælger rigtig mange at lave bordpynt samt borddekorationer. Særligt hvis der er tale om et festligt arrangement. Her findes der en hel del forskellige former for bordpynt, som man kan lave i forbindelse med et festligt arrangement.

Bordpynt med brug af spejl

En nydelig måde at pynte bordet på er ved at gøre brug af et spejl. Ganske enkelt lægger man blot et firkantet spejl på bordet, hvorefter man stiller et par forskellige bloklys i den farve, man måtte ønske. Rundt omkring på spejlet kan man så efterfølgende lægge forskellige typer af pynt som eksempelvis små blomster, rosenknopper, blade, glassten eller lignende.

Bordpynt til sommer

Hvis man til sommer skal lave flot og nydeligt bordpynt, så skal man helt sikkert tænke på at få årstiden med ind i pynten. Dette kan man gøre ved at dekorere bordet med eksempelvis skaller, tørret tang eller med sand. Dette kan man også sagtens gøre ovenpå et spejl.

Bordpynt til fødselsdagen

Til en fødselsdag er det naturligvis oplagt, at der kommer flag på bordet. Her kan man passende pynte bordet med en dug, som har flag på, og så kan man derudover også sørge for at sætte flag i lamper, planter mm.

Her kan man også vælge at pynte med servietter, som har flag på.

Bordpynt til jul

Hvis bordet skal pyntes flot op ved juletiden, så kan man helt sikkert godt overveje, om man ikke skulle få lavet sig nogle guldstjerner, som man kan lægge rundt omkring på bordet. I mange butikker kan man desuden også købe nogle flotte juleservietter med mange forskellige motiver på.

Bordpynt til efteråret

Ligesom man ved sommer kan få årstiden ind i bordpynten, så kan man helt sikkert også sagtens få årstiden med ind i billedet, når man skal lave bordpynt til efteråret. Her kan man pynte bordet med gerne med blade på, eller man kan gå udenfor og samle nogle flotte og ikke mindst farverige blade fra træerne, som man kommer i fryseren. Spredes bladene rundt omkring på bordet, ser det rigtig flot ud.

Romantisk bordpynt

Hvis man gerne vil lave en flot og romantisk bordpynt, så kan man gøre dette ved at dekorere med små røde hjerter, som man fordeler rundt ud over bordet. Man kan desuden også købe hjerteservietter.

Bordpynt til guld- og sølvbryllup

Uanset om man skal afholde sølv- eller guldbryllup, så er det selvfølgelig oplagt, at man hertil har passende bordpynt. Hvis bordet skal pyntes op i anledningen af et af disse to arrangementer, så man kan købe sølvfarvet bånd, som man ruller ud langs bordet i et par baner, hvis man skal holde sølvbryllup.

Hvis man skal bruge bordpynt til guldbrylluppet, så kan man gøre dette med guldfarvet bånd. Derudover kan lysestagerne der står på bordet desuden også pyntes med bånd i den passende farve.

Borddekoration med lys og blomster

Hvis man gerne vil lave en borddekoration, så kan man gøre dette med lys og blomster. Dette kan man gøre ved at placere et tykt bloklys, som har en højde på 10 centimeter direkte på bordet. Efterfølgende kan man her placere et bundet hjerte af grønne blade og eksempelvis blomster rundt omkring disse bloklys. Man kan desuden også gøre dette med en bundet krans.

Vores populære menuer & buffeter

 1. Tapas menu nr 1
  Tapas menu nr 1
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Crazy Price buffet
  Crazy Price buffet
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Klassisk buffet
  Klassisk buffet
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Byg selv buffet
  Byg selv buffet

  fra 12,00 kr pr. kuvert

 1. Gourmet buffet
  Gourmet Buffet
  fra 209,00 kr pr. kuvert