Borddækning

Kreative krumspring til din borddækning

Borddækning er sjovt og spændende. Her kan du lade din fantasi få frit løb med farver, former og kreative krumspring.  Men også med de små detaljer, som er prikken over i’et. Din borddækning vil sætte den gode stemning for dig og dine gæster, og I vil nyde den fra start til slut. Er du god til at finde på kreative krumspring fra bunden af? Eller har du idéer til borddækning, men mangler lige det sidste for at få alt på plads? Måske er vores tips og inspiration lige det, du søger efter. Vi har samlet flere gode bud på flotte og charmerende borddækninger i temaer:

-        Lav en festlig borddækning til fødselsdagen

-        Dæk til et smukt og hyggeligt julebord

-        Dæk til et skønt sommer- og efterårsbord

-        Lav en underskøn og mindeværdig borddækning til brylluppet

-        Dæk til et romantisk bord for to

Inspiration til eget tema

Du kan bruge vores idéer, som de står beskrevet. Byt eventuelt nogle af tingene ud med andre, så du kan sætte dit unikke fingeraftryk på din borddækning. Men du kan også lade vores ord inspirere dig til at finde på dit eget tema. Fx et strandtema ud fra sommer, spejl og lys. Her kan du dekorere med sand og skaller kombineret med skønne lys på små spejle. Simpelt og flot uden at blive kedeligt. Eller hvad med et efterårsbord i skovtema? Saml små grene og lave skønne holdere til fyrfadslys og pynt med blade i forskellige nuancer. Der er ingen, der siger, at en smuk borddækning behøver at koste en formue.

Borddækning i en fart

Har du ikke tid til at sysle med alle tingene til din borddækning? Så har du jo også mulighed for at købe de pynteting, du skal bruge. Der findes et væld af butikker, som byder på et stort udvalg til alle former for festlige borddækninger. Gå på opdagelse og find dine favoritter. Inden for få dage modtager du tingene med posten. Har du planlagt, hvordan bordet skal dækkes, kan du gøre det i en fart, men stadig få det til at ligne en million.

Rigtig god fornøjelse!

Vores populære menuer & buffeter

 1. Tapas menu nr 1
  Tapas menu nr 1
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Crazy Price buffet
  Crazy Price buffet
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Klassisk buffet
  Klassisk buffet
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Byg selv buffet
  Byg selv buffet

  fra 12,00 kr pr. kuvert

 1. Gourmet buffet
  Gourmet Buffet
  fra 209,00 kr pr. kuvert