Blå mandag - når alt er overstået

En dag, der for mange konfirmander er mindst lige så vigtig som selve dagen hvor de får gaver og familien fejrer dem - det er blå mandag. Her skal konfirmanderne ud at hygge sig, bruge tid med klassen og bruge lidt af pengene de har fået dagen før. Her er maden fortæret, og festen er sluttet - hvad skal vi så bruge det til.

En blå mandag - bliver bare bedre

Har festen dagen før været en god fest, er humøret altid lige 10% bedre til blå mandag, og her kommer maden ind i billedet. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at maden til konfirmationen bliver en oplevelse, der giver mange gode minder. Det gælder uanset om det er buffet eller menu du vælger at bestille fra os.

Det skal være så du kan sidde med et smil på læben, og huske hvordan det var dagen før, når du er på vej af sted på blå mandag. Det skal være så konfirmanden bare er et stort smil, og alt er fryd og gammen. På selve dagen får humøret også et godt spring opad, når det er maden er god og smagen er som den skal være.

Det er de ting vi står for ved Fest-diner.dk. Når du skal bestille konfirmationsmad, er det vores opgave, at du får den gode mad, den gode smag, og vi leverer maden til døren med et smil på læben og et godt tip eller fem, om hvordan du lige laver de sidste ting. Vi glæder os til at høre fra jer.

Blå mandag - en hyggelig dag at huske tilbage på

For konfirmanden, er der ingen tvivl om at blå mandag, er en dag de skal huske tilbage på, hvor de har haft masser af tid til at hyggesludre, finde ud af hvad de andre har fået i gave, og bare have det godt med hinanden.

Den gode start er dagen før, på deres egen store dag, hvor de er festens midtpunkt. Her skal det hele bare køre, og de skal ikke mærke noget til den lille smule stress der kan opstå,  når du skal være sikker på, at alle har husket det hele.

Vi vil blot gerne hjælpe med maden og den kan du starte med at finde lige her - så er du godt i gang!

Konfirmation – Tilbud på mad

 1. Crazy Price buffet
  Crazy Price buffet
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Konfirmations buffet
  Konfirmations buffet
  fra 169,00 kr pr. kuvert
 1. Konfirmations menu
  Konfirmationsmenu
  fra 169,00 kr pr. kuvert
 1. Delux buffet
  Delux buffet
  fra 209,00 kr pr. kuvert
 1. Luksus konfirmation buffet
  Luksus konfirmation buffet nr. 1
  fra 195,00 kr pr. kuvert