Barnedåbsfesten

Når I har fået jeres lille skat til verden er der mange ting, som man skal til at overveje og en af dem har med barnedåb at gøre. For der vil ikke gå lang tid før folk begynder at spørge jer om, hvorvidt det lille pus skal døbes. Det er selvfølgelig ikke noget, som I behøver at finde ud af lige med det samme da I har god tid til at overveje om det er noget, som I ønsker eller ej. Men det kan dog være en god ide at holde barnedåben da jeres barn på den måde vil have en skøn dag at se tilbage på. Eller måske vil jeres barn ikke kunne huske det, men de mange billeder fra dagen vil utvivlsomt bevidne om noget af en fest.

Men det er dog ikke kun at afgøre, hvorvidt I skal holde dåben eller ej for der er nemlig andre faktorer, som I skal tage højde for. Noget af det, som I også skal tænke over det er hvor mange gæster I ønsker at have med til festen. Nogle vælger kun at invitere den allernærmeste familie mens andre inviterer folk fra nær og fjern og både venner og familie. Det er naturligvis helt op til jer hvad I føler jer bedst tilpas med da det kun er jer, som skal bestemme dette. 

Bliver I enige med jer selv om, at festen skal holdes derhjemme så passer det perfekt med at invitere den nærmeste familie samt nogle tætte venner. For når alt kommer til alt så er det meget ofte det eneste, som man har brug for at have med til sådan en fest.

Vælger I at holde en større fest så bliver det måske lidt svært at holde det derhjemme da I sikkert ikke har plads til dette overhovedet. Derfor kan I gå ud i byen og finde et andet sted hvor I kan holde det. Her kan der både være tale om et festlokale eller alternativt om en restaurant. Hvad I vælger er helt op til jer og jeres budget. Er barnedåben om sommeren kan I også vælge at fejre festen i telt, så alle kan være udenfor. Det kræver dog at være er til det, hvilket af og til kan være svært at forudsige.

Barnedåb – Tilbud på catering

 1. Crazy Price buffet
  Crazy Price buffet
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Byg selv buffet
  Byg selv buffet

  fra 12,00 kr pr. kuvert

 1. Tapas byg selv
  Tapas byg selv

  fra 14,00 kr pr. kuvert

 1. Klassisk buffet
  Klassisk buffet
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Tapas menu nr 1
  Tapas menu nr 1
  fra 109,00 kr pr. kuvert