Barnedåb

Barnedåb mad med Fest Diner

Barnedåb er en stor dag, familie, venner og bekendte fejrer den lille ny i familien. Dåbsfesten er en stor dag for alle, mange gange er det en dyr fornøjelse og en stor opgave at holde en god fest. Men en barnedåbsfest kan sagtens gøres billigt og derfor er det ikke nødvendigt for de stolte forældre  at gribe dybt i lommerne for at holde en god barnedåbsfest. Fest Diner har et stort udvalg af flotte buffeter til barnedåbs mad, eller til den moderne barnedåbsdåbsfest. Uanset om du er til det klassiske familiemad eller om du har mod på noget mere moderne, så kan du finde inspiration her på siden. Det eneste du skal gøre er at lade dig inspirere og så kontakte os når du har bestemt dig. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til noget, eller du har behov for noget du ikke finder her på siden. Du kan også bruge vores quick links her til højre på siden til at navigere ned til noget mere information.

4 Items

per page
Set Descending Direction
 1. Crazy Price buffet

  Crazy Price buffet

  fra 109,00 kr
  MIN. 8 kuverter
  • CRAZY Svinekam Gyros marineret
  • CRAZY Kalkun honning glaseret
  • CRAZY Oksesteg med husets krydderi
  • CRAZY Flødekartofler a la Fest Diner
  • CRAZY Kartofler vendt i cremet balsamico dressing
  • CRAZY Pastasalat de lux
  • CRAZY Salatkasse med 6 toppings
  • CRAZY Hjemmebagt brydebrød
  Learn More
 2. Klassisk buffet

  Klassisk buffet

  fra 109,00 kr
  MIN. 8 kuverter
  • Kalvecuvette kryddermarineret
  • Skinke Sennepsglaseret
  • Svinemørbrad stegt med friske krydderier
  • Kartofler bagt med friske krydderurter
  • Flødekartofler med revet mozzarella
  • Sæsonens salat kasse
  • Salat dressing
  • Broccolisalat med bacon rosiner og ristede penuts
  • Hjemmebagt brydebrød
  Learn More
 3. Sommerbuffet

  Sæsonens buffet

  fra 109,00 kr
  MIN. 8 kuverter

  Sæsonens buffet

  • Pulled Pork – meget mør gris
  • Hereford oksesteg med husets krydderier
  • Flødekartofler a la Fest Diner
  • Kartofelsalat – den gammeldags
  • Pastasalat de lux
  • Coleslaw a la fest diner
  • Hjemmebagt brød
  Learn More
 4. Stege buffet

  Stege buffet

  fra 135,00 kr pr kuvert

  MIN. 8 kuverter

  Stege buffet

  • Kalkunsteg pestomarineret
  • Helstegt oksefilet
  • Svinemørbrad indbagt med krydderost
  • Hjemmebagt brydebrød med smør
  • Pastasalat de Lux
  • Tzatziki. Græsk specialitet
  • Græsk salat med hjemmelavet dressing
  • Brydebrød & smør

  Valg fri kartoffel

  • Flødekartofler a la Fest Diner
  • Hvidløgskartofler
  • Bacon kartofler
  Learn More

4 Items

per page
Set Descending Direction

Hvad skal man stille op med maden til barnedåben?

Barnedåb er en vigtig dag for alle. For barnet der får sit navn, for familien der fejrer det nye familiemedlem og selvfølgelig for de glade forældre. Det er en traditionsrig dag, hvor man som forældre godt kan få sved på panden når det hele skal gå op i en højere enhed. Mad til en barnedåb er en central ting, der samler familien efter barnedåben i kirken og hvor man kan slappe af og tale sammen om hvordan det gik. Det er vigtigt, at den del går godt. Derfor kan det varmt anbefales at købe maden ind udefra med Fest Diner. Der leveres til Aarhus, Silkeborg, Randers, Horsens og Vejle. En beslutning om at bestille en festdiner udefra, kan være en stor lettelse og så kan man koncentrere sig om det vigtige – familien og barnedåben – og maden kan man være sikker på er på plads.

Hvad skal man spise til en barnedåb?

Maden til en barnedåb kan være meget forskelligt. Det kan være en mere traditionel middagsanordning med for eksempel steg og kartofler. Det kan også være en tag-selv buffet eller en let frokost. Familien kan have mange meninger om hvilken slags mad der skal serveres til en barnedåb. Det er vigtigt at forældrene vælger hvad de har lyst til. En tag-selv buffet kan overraske selv en meget traditionel familie, der sværger til en traditionel suppe, steg og is middag til barnedåben. Når man bestiller en barnedåbsmiddag fra Fest Diner, hvad enten du bor i Silkeborg, Randers, Aarhus, Horsens eller Vejle, er der mulighed for en lang række for skellige typer buffeter og middage. Hvis I f.eks. er en lille familie, der ønsker en mindre hyggelig middag kunne maden til en barnedåb f.eks. være en luksusbrunch. Hvis man er en større familie og der kan være mange forskellige ønsker, kan det være en stor befrielse at bestille en buffet med lidt af hvert til barnedåbsmiddagen. En buffet kan der både være kødretter og vegetarretter, så alle kan blive mætte og tilfredse.

Mad til barnedåben hvad enten du bor i Silkeborg, Randers, Horsens, Vejle eller Arhus.

Hvis du tager den rare beslutning at bestille maden til barnedåben fra Fest Diner, leveres maden til en lang række byer i Jylland. Fra Arhus til Vejle over Horsens, Randers og Silkeborg leveres lige den type mad du ønsker til din barnedåb. Det kan ikke blive meget nemmere.

Catering til barnedåb Aarhus, Grenå, Randers, Silkeborg, Horsens, Vejle og Skanderborg.

Når familiens yngste skal døbes, er det en af de helt store festdage, som vi skal i gang med. Det betyder også, at der skal være mulighed for at få god mad leveret lige til døren, og her ved fest-diner.dk - ved du allerede nu, at du kan finde forskellige buffetter mv.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at vi gerne vil være med til at gøre det endnu bedre for mindste medlem af familien at blive fejret. Det gør vi netop ved at give jer mulighed for både at bestille en brunch til barnedåben, eller vælge både mere klassiske retter, og det mere moderne.

Catering eller levering af mad lige til døren, vil give dig de bedste muligheder for at få den mad til barnedåben, som passer til jer. Vi leverer det som buffet, så vi er sikker på, at der er nok til alle - for vi ved, at du ikke må løbe tør for mad.

Mad til barnedåben i Aarhus - den skal nydes

Når du ønsker at få leveret mad til barnedåben i Aarhus, så vil vi gerne stå øverst på listen over de steder du vælger. Det er vigtigt at du får, det du ønsker, og med vores udvalg af buffet og brunch, vil der helt sikkert også være noget for dig.


Nu er der både mulighed for navngivningsfest, og barnedåb - og der kan en brunch være et rigtigt godt valg. Det giver dig mulighed for at samle familie og venner til en hyggelig formiddag - hvor der kan hygges, sludres og stadigvæk have en aften fri, hvor du ikke skal tænke på ret meget andet end at hygge med det yngste medlem af familien.

Catering, mad leveret lige til døren til din barnedåb - ja det er lige præcis det vi gør ved Fest-diner, også når du bor i Aarhus.

Barnedåb - maden skal leveres lige til døren i Grenå

Der skal være barnedåb, og du skal finde ud af hvem der skal levere maden - det ønsker vi at gøre her ved Fest-diner.dk - og vi leverer lige til døren i Grenå. Om du ønsker en brunch, en klassisk buffet, eller en mere moderne buffet, så er vi klar til at gøre vores bedste for en god madoplevelse.

Brunchen giver dig blandt andet mulighed for pandekager, chorizo og en masse andre gode sager, der helt sikkert får tænderne til at løbe i vand. Catering til barnedåb i Grenå, er ikke sådan at kimse ad, når den bliver leveret af os. Vi ønsker altid at levere til aftalt tid, så find ud af hvornår du skal have mad til barnedåb leveret lige døren.

Randers - her leverer vi også mad til døren til din barnedåb

Når Randers bliver nævnt på de sociale medier, er det ofte med Mokai og scooterbander - sådan ser vi slet ikke på Randers. Her er det nemlig mad til barnedåben leveret lige til døren, som er det vigtigste for os. Vi ved at du skal have mulighed for at vælge imellem en række forskellige tilbud.

Derfor har vi også en crazy price buffet, en brunch, og de mere klassiske former for buffet, så der er noget for enhver madkender. Skal du holde barnedåb i Randers, er der ikke noget at være nervøs for - vi kan levere den mad du har brug for. Bare kig på de muligheder du har, og find ud af hvorfor du skal vælge Fest-diner.dk - som leverandør af mad til jeres barnedåb.

Barnedåben skal holdes i Silkeborg - så kommer vi med maden

Byen med søerne, det skønne område Silkeborg, er også et sted hvor vi leverer mad til barnedåb. Vi har mulighed for at levere lige til døren, så du ikke skal lave andet end at tænke på hvor buffetten skal stå. Det giver dig ro i maven, og du kan bruge mere tid på hele festens midtpunkt som dagen handler om, i stedet for at stå i køkkenet og bruge hele dagen på madlavning.

Ved du hvad du gerne vil have leveret lige til døren af mad til barnedåben? Vi har en brunch, for dig der gerne vil have en tidlig dag med familie og venner. Skal det være en buffet, der er strikket sammen, så det passer jer bedst - det har vi også. Vi har både klassisk buffet, en mere vovet buffet, og noget som både er klassisk og moderne - alt i buffet, så vi er sikker på, at der er nok mad til alle typer af gæster. Når du skal holde barnedåb i Silkeborg, så leverer vi maden lige til døren.

Catering til barnedåb i Horsens - lige til døren

Når den store dag skal stå, og det yngste medlem af familien skal døbes, er det godt med en god fest bagefter. Om det skal være til brunch, eller en god festlig middag, er op til jer at bestemme. Vi har mulighed for at levere mad lige til døren, hvor det kan være brunch, eller buffet.

Det giver jer flere muligheder for at holde en god barnedåb i Horsens, hvor alt i skal tænke på, er hyggen med familie og venner, samt midtpunktet i forsamlingen den dag. Med catering til barnedåben, kan du være sikker på at få leveret en god omgang mad som buffet, hvor der er noget for både øjnene og maven. Vi glæder os til at levere mad til din barnedåb i Horsens, og vi leverer lige til døren.

Barnedåb i Vejle - med god mad som buffet

Med de mange børn, der skal døbes hvert år i blandt andet Vejle, er der også brug for at få leveret mad. Det er noget af det vi har specialiseret os i, og kan derfor med ro i stemmen siger at catering til barnedåb i Vejle - det gør vi gerne. Her er der mulighed for at vælge imellem buffet og brunch. Vi har 3 slags buffet, en crazy price, en stegebuffet, og en vinterbuffet.

Det betyder også der er noget for alle, når det gælder mad til barnedåben. Uanset om det er til det yngre publikum, eller det mere voksne publikum, vil du have mulighed for at få leveret mad til barnedåben, som smager godt. Skal du holde barnedåb i Vejle, er vi klar med catering lige til døren - vi ses.

Skanderbog og barnedåb - catering er vejen frem

Skanderborg, der nok er mest kendt for Danmarks smukkeste festival, kan også noget andet. Der kommer flere små poder til hvert år, og de skal selvfølgelig have enten navngivningsfest, eller en tur i kirken for at blive døbt. Når dåben er overstået, så skal der holdes en fest - og her er vi garanter for at levere mad lige til døren, som folk er glade for.

Vi har mulighed for catering af både brunch og buffet til din barnedåb i Skanderborg. Vi giver jer mulighed for at vælge mellem 3 slags buffet og en brunch, så uanset om det er tidligt på dagen eller til om eftermiddagen, giver vi jer mulighed for at få god mad. Find ud af hvilke muligheder du har for god mad til barnedåb i Skanderborg - bare læs med her på siden.