Bagværk opskrifter

Dejlige bage stunder

Vil du skabe øjeblikke, der gør din dag til noget ganske særligt? Bagværk er opskriften på det ganske særlige – både for dig, familien og vennerne. Bagning byder nemlig på en tid, hvor du påskønner tid for dig selv. En tid, hvor dig, familien eller vennerne samles.

En tid, hvor I hygger jer sammen. En tid, hvor dejlige bage stunder opstår. Og hvad er bagning uden fantastiske bage opskrifter? De hjælper dig med at lave et himmelsk bagværk igen og igen. Find masser af super gode, spændende og velsmagende bage opskrifter lige her. Så på med forklædet og gå i gang. Bag de lækreste flutes til konfirmationen. Lækre, luftige fødselsdagsboller til fødselsdagen. Eller en himmelsk kage til vennerne, som altid smager af en mere. Når du kender bage opskrifterne godt, kan du springe ud i at eksperimentere – tilføj flere ingredienser eller byt nogle ud. Vær ikke bange for at slå dig løs med din bage kreativitet! 

Alle kan være med

Bagværk skaber hygge og glæde og er et hit i alle generationer. Lige fra familiens yngre medlemmer til mormor eller oldemor. Ingen hænder er for små, for store eller for gamle. Prøv kræfter med en af de lettere bage opskrifter eller lad mormor og oldemor gøre brug af deres gode bage erfaring og spring ud i bage opskrifter, der kræver lidt mere teknisk snilde.

De yngste kan stadig være med og hjælpe mormor eller oldemor med at finde ingredienser, måle, røre rundt og gøre bageplader klar. Og hvor bliver dig og familien glad, når I ser resultatet. Duften sætter sig dejligt i næsen og får jeres mave til at rumle. I kan ikke vente med at smage et lækkert stykke.

Bag 365 dage om året

Hvor er det dejligt at bage. Der findes ikke en dag på året, hvor vi ikke elsker at bage. Til festlige begivenheder. Til højtider. Til familie-kom-sammen. Til almindelig hverdagsretter. Der er selvfølgelig dage, hvor vi tager den store bage hat på og giver den endnu mere gas i køkkenet end andre dage, men sådan skal livet også være!

Vi ønsker dig, familien og vennerne en god bage lyst!