Den store dag

Konfirmation, Bryllup, Morten aften, Påske mad alle arrangement typer leverer Fest Diner mad til som mad ud af huset, alt mad til vores arrangementer er lavet med kærlighed og første kvalitets råvarer er der mangler blandt vores arrangement menuer kontakt venligst vores kundeservcie.

Konfirmation arrangement

Fest Diner har 2 konfirmation tilbud som vi leverer som mad ud af huset lige til jeres dør, Vores konfirmation tilbud kan bestiles fra 10 kuverter og bliver leveret klar til bordet, Er der steg på jeres konfirmations menu skal i huske kniv og skærebræt.

Konfirmations buffet

Fest Diners buffet til konfirmation kan man selv sammensætte vælg mellem forskelige retter og lav jeres egen livret til konfirmation en konfirmations buffet fra Fest Diner er en god start til et velykket arrangement

Konfirmations menu

Fest Diner konfirmations menu byg jeres egen livret til konfirmation til kun 149,000 kr. gode råvarer til gode konfirmations menuer.

Bryllupsmad - buffet eller menu til den store dag

Den store dag kommer tættere og tættere på, og det er nu blevet på tide at kigge på bryllupsmaden. Skal det være en buffet eller en menu til den store dag, skal det være klassisk eller moderne mad? Mulighederne er mange og her ved fest-diner.dk - har vi mulighed for at levere dem alle. Find ud af hvad du kan vælge ved at læse med her.

Bryllupsbuffet - når det skal være let og tilgængeligt for alle

En god dag, med glade gæster og fulde maver, er en god ting, når det er et bryllup der skal holdes. Det giver flere smil, flere glade stunder og en masse gode ting at tale om. En bryllupsbuffet kan være et godt valg, fordi den let at komme til, og gæsterne bliver godt mætte, fordi de selv kan hente lige præcis det de gerne vil have. Der vil altid være noget, der bliver spist mere af end andet, og så er der retter som er sat op, som tapas.

Tapas giver flere små retter, og flere muligheder for gode smagsoplevelser, og hvem kan ikke lide det. Den gode bryllupsmad, er lige til at fortære, og der er noget for både øjnene og maven - som gør dig mæt på den gode måde. Det er altså let at stille op og anrette for de folk du har valgt til at gøre det på den store dag, og vi leverer det selvfølgelig lige til døren.

Bryllupsmenu - skal det være bryllupsmaden til den store dag

Bryllupsmenuen - en vigtig del af den store dag, kan være svær at komme uden om. Det er menuen som er lavet til portionsanretninger, og der vil være mere arbejde til de tjenere du har valgt til den store dag. Skal det være lidt mere mondænt end en buffet, så kan menuen som bryllupsmad være det rigtige valg.

Det er jer der tager valget, det vi ved, er at bryllupsmaden skal smage godt, der skal være noget for øjnene, og så skal der være noget for maven. Når alt går op i en højere enhed, så leverer vi jeres bryllupsmad som catering - lige til døren

Vi gør det let at være jer - bestil bryllupsmaden i dag

Når du skal bestille mad til den store dag, skal det være let for jer. Bryllupsmaden skal leveres til aftalt tid, og så skal det smage godt. Vi ønsker at levere på alle punkter - samtidig med at vi leverer i det meste af midtjylland. Kom i gang allerede i dag - bestil bryllupsmaden fra Fest-diner.dk - du kan starte lige her.