Andre religioners dåbstraditioner

Muslimer

Det er sådan, at man ikke har nogen dåb i islam og det vil sige, at muslimske børn ikke bliver døbt. Noget, som de små drengebørn i islam dog for gjort det er, at de bliver omskåret. Det gør man af grunde, som ikke er så klare i dag, men det er en gammel tradition, som man stadig holder fast ved. Det er dog sådan, at ingen kan kalde sig rigtig muslim før man har fremsagt trosbekendelsen inden for Islam. Og her er det ikke nok blot at sidde derhjemme og sige den, for den skal siges foran vidner.

Jøder

Ligesom muslimerne så er det også inden for jødedommen en tradition, at man omskærer drengebørn. Det er dog ikke noget man gør lige med det samme, men i stedet så er det noget, som man gør på 8. Dag efter de er født. Dette ritual har et helt særligt navn, som er Brit Milah.

Hinduer

Inden for hinduismen har man også forskellige ritualer og et af dem kan godt sammenlignes med dåben. Navnet på dette ritual er Namkaran og her er der tale om en navngivningsceremone. Det vil sige, at det i højere grad end noget andet er en ceremoni, hvor man giver et barn sit navn helt officielt. Denne ceremoni er for det meste noget, som afholdes når barnet er mellem 11 og 14 måneder gammelt. Desuden så går et barn igennem det at blive kronraget når barnet er mellem 1 og 2 år gammelt. Dette er en ældgammel tradition, som man har udført i mange år.

Buddhister

Der er ikke nogen ceremoni, som man inden for buddhismel altid udfører, men der er dog ting, som de fleste gør er om end det ikke er noget, som man er nødt til at gøre. Det handler om, at man kan finde en lhama. Denne lhama kan man så bede navngive barnet og i forbindelse hermed får barnet også en slags velsignelse.

Men alle kan bruge barnedåb catering

Vores populære menuer & buffeter

 1. Tapas menu nr 1
  Tapas menu nr 1
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Crazy Price buffet
  Crazy Price buffet
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Klassisk buffet
  Klassisk buffet
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Byg selv buffet
  Byg selv buffet

  fra 12,00 kr pr. kuvert

 1. Gourmet buffet
  Gourmet Buffet
  fra 209,00 kr pr. kuvert