Tapas Buffeter

 1. Tapas menu til kun 99,00 kr.

  Tapas menu

  • Bruschetta med pancetta og langtidsbagt tomat
  • Blinis med laks og guacamole
  • Wraps med ruccula og Kylling salat
  • Wraps med ruccula og Tunmousse
  • Butterdejs tårn med rejesalat og grønt
  • Hjemmebagt brydebrød
  • Pesto tapenade
  • Oliven tapenade
  • Emmentaler ost
  • Deep chocolate hjemmelavet trøffel

  99,00 kr. pr kuvert min 10 kuverter.

  Vis detaljer
  99,00 DKK

 2. Tapas byg selv

  Tapas byg selv

  • Tapas luxus 16 retter
  • Ost og det søde 8 retter
  • Tapenade og brød 5 retter

  Min 10 kuverter

  Vis detaljer

  Fra: 12,00 DKK

 3. Studenter tapas

  Studenter tapas

  Se her studenter 2018 (-:
  Lækker studenter tapas lige til at sætte tænderne i
  BYG SELV
  Se vores store byg selv udvalg her.
  Min 10 kuverter

  Vis detaljer

  Fra: 20,00 DKK

En fest med tapas, hvor lækkert! Når nogen siger tapas, bliver man nærmest automatisk sendt ned i Spaniens sol og varme. Hver enkelt bid af de mange små retter bringer sikkert minder fra en dejlig sommerferie, og hvem vil ikke gerne bringe det med hjem til kolde Danmark? Chorizo, tortillas, tapenade og oliven i spandevis – det må da være en sikker opskrift på succes.

Tapas er en meget alsidig form for mad, der kan tilrettelægges efter mange forskellige anledninger. Lige meget om man holder barnedåb, 60-års fødselsdag eller en hvilken som helst anden reception, kan tapas nemt passe ind. De fleste kan vel lide humus, hotwings og brownies, ikke? Tapas kan både bruges som små forretter eller som et hovedmåltid, hvis man sammensætter mange forskellige retter. Man kan for eksempel bruge tapas som en snack, ens gæster kan gå og nippe til mens de går rundt og snakker sammen, eller man kan gøre det til aftenens centrum, hvis det er det man vil. Bare synet af den store variation af retter kan få munden til at løbe i vand hos enhver tilskuer. Ja, tapas er en hel oplevelse for sig selv, og der kan gå helt sport i at prøve så mange forskellige retter som muligt, så man skal passe på ikke at blive for mæt for hurtigt.

I princippet er tapas bare små versioner af diverse spanske retter, originalt tiltænkt som barmad. Dette er senere blevet udvidet til også at indeholde retter, der ikke nødvendigvis er spanske. Fest Diner tilbyder for eksempel frikadeller. Der er altså meget variation i retterne når man bestiller tapas, så alle kan tage lige hvad de vil have – der er sikkert noget for enhver smag! Og så skal man heller ikke bekymre sig om at vælge noget man ikke kan lide. Portionerne er nemlig normalt så små at man sagtens kan risikere at tage noget med på tallerkenen, man ikke er sikker på at kunne lide. Man kan jo altid spise ens favoritret lige bagefter, hvis den eksotiske blæksprutte ikke lige var sagen eller hvis du synes at pestoen var lidt for krydret. Så hvis man er kræsen eller er bekymret for at ens gæster er, så er tapas et sikkert valg! Der er både varme retter og kolde varianter som forskellige oste, oliven og så videre. Der er forskellige slags kød, og man kan vælge at prøve flere slags wraps.

Den spanske tapas-stemning kan komme helt til Midtjylland, hvis du ønsker det. Fest Diner serverer tapas til Århus, Silkeborg, Randers, Horsens og Vejle. Du kan bestille maden så den kommer lige til din dør. Bare sørg for at du ikke selv spiser alle de lækre retter før gæsterne kommer!