Stegt flæsk, hvide kartofler, persillesovs

• Stegt flæsk 200 gram
• Kartofler 300 gram
• Persillesovs 150 gram
Tilvalg til menu
Salatkasse
Pastasalat
Bulgursalat
Råkostsalat
Baguette lyst brød og smør
Baguette groft brød og smør


Aftensmad kan bestilles fra 4 kuverter

Samlet pris kuverter: 0,00 DKK

Pris pr. kuverter:

  • Marker for at vælge denne ret
    2
  • Marker for at vælge denne ret
    2
  • Marker for at vælge denne ret
    2
  • Marker for at vælge denne ret
    2
  • Marker for at vælge denne ret
    2
  • Marker for at vælge denne ret
    2
  • Marker for at vælge denne ret
    2

* Skal udfyldes

Bestil stegt flæsk med persillesove – og få maden leveret


Stegt flæsk med persillesovs, ja så bliver det næppe mere klassisk og traditionelt på det danske aftensmadbord. Vi er alle vokset op med denne super populære spise, og for mange et stegt flæsk og persillesovs en klar favoritspise, og det er bestemt med god grund. Et veltilberedt måltid bestående af masser af velsmagende stegt flæsk, hvide kartofter og en god portion persillesovs, det får ganske enkelt smilet frem hos enhver. Stegt flæsk er en spise som går generationer tilbage, og det er nærmest imponerende at stegt flæsk den dag i dag fortsat er super populær, og det er nemlig hos unge såvel som gamle.


Faktisk er stegt flæsk så populært, at du i dag kan bestille denne skønne spise hos flere restauranter og kroer landet over, mange kroer har for eksempel ofte en fast dag hver uge, hvor der serveres lækker stegt flæsk og ofte ad libitum, det er noget danskerne elsker. Er du på udkig efter stegt flæsk med persillesovs som kan leveres direkte til døren? Hos Fest-Diner.dk er vi verdensmestre i at lave den bedste stegte flæsk med persillesovs, vi leverer mange kuverter ud af huset hver eneste dag, og stegt flæsk med persillesovs er bestemt en af de mest populære retter, og vi har mange kunder som regelmæssigt bestiller netop stegt flæsk med persillesovs, men hos Fest-Diner.dk anvender vi også kun de bedste råvarer og derfor kan vi garantere den bedste og mest velsmagende stegte flæsk du kan forestille dig.


Fest-Diner.dk leverer gerne stegt flæsk til dig, og det er uanset om det er til frokost, aftensmad, møder, konferencer eller noget helt femte, så længe du blot bestiller mindst 4 kuverter, så kommer vi gerne med stegt flæsk og persillesovs til dig og dine gæster, og husk at vi med glæde leverer i og omkring Aarhus, Vejle, Randers, Horsens og Silkeborg. Du har med andre ord alle muligheder for at nyde den bedste stegte flæsk præcis hvor og hvornår du ønsker, du skal blot bestille online, så kan du trygt overlade resten til os, vi vil med glæde forkæle dig og dine gæster med hjemmelavet stegt flæsk, hvide kartofler samt dejlig persillesovs.


Hos Fest-Diner.dk kan du sagtens bestille take away mad blot en enkelt gang eller regelmæssigt, men vi kan også tilbyde en fast aftale på valgte dage, du kan ganske enkelt få det præcis som du gerne vil have det. Hvis du er på udkig efter veltilberedt og dejlig mad, gerne solide danske klassikere, ja så er der ingen tvivl, Fest-Diner.dk er klar til at levere lækker mad direkte til døren i og omkring Aarhus, Vejle, Randers, Horsens og Silkeborg.


Fest Diner historien bag stegt flæsk og den klassiske persillesovs:


En Dansk klassiker som stammer fra det borgerlige køkken i 1800-tallet. Stegt flæsk har været kendt, lige så længe som man har haft grise, hvilket går tilbage til den yngre stenalder ca. 3-4000 f. Kr. Så stegt flæsk er en gammel ret på menukortet. At stege skiver af flæsk over bål har været muligt i mange hundrede år. Selvom kød ikke var hverdagskost, var netop en enkelt skive stegt flæsk eller saltet flæsk ofte det festlige indslag. Så Stegt flæsk har været det store festmåltid i flere hundrede år.


I 1800-tallet bliver danskerne inspireret af det store franske køkken, der bliver moderne fra 1650. Og en af de største bedrifter i der Franske køkken var saucerne. En klassisk hvid grundsovs er den afbagte, og når den tilberedes med mælk, bliver det til en dejlig bechamelsauce. I Danmark laver vi det til persillesovs, der passer perfekt til de Danske kogte kartofler, som hollænderne nu har lært os at dyrke på vores marker, og som bliver basismaden i det daglige fattige køkken i løbet af 1800-tallet. Det køkken som vi alle kender,som man kalder mormor-køkkenet, stammer fra sidste halvdel af 1800- tallet, og her er stegt flæsk med persillesovs uomgåeligt.


Når vi snakker om Stegt flæsk med hvide kartofler og persillesovs i dag, er det hvad Fest Diner kalder en retro ret. Stregt flæsk er utrolig berømt om sommeren når de første Danske sommer kartofler bliver høstet, og der bliver det altid fejret med Stegt flæsk med Danske hvide kartofler og persillesovs. Men ellers er det en berømt manderet, som man typisk kan købe følgende steder i Danmark: Teater, Kroer, Resturanter, Bodegaer, og ikke at glemme Fest Diner. Vi laver altid Stegt flæsk med hvide kartofler og persillesovs som mad ud af huset til møder, aftensmad, frokost og meget mere.