Sprøde svær

Når folk smækker en steg i ovnen, så er det jo meget tit og ofte, at folk godt kunne tænke sig at få sprøde svær.

Hvis man gerne vil have sprøde svær på stegen, så er det en rigtig god idé, hvis man først sørger for at smøre sværen ind i olivenolie, hvorefter man gnubber godt med groft salt.

Når man skal lave sværene sprøde og velsmagende, så er det vigtigt, at man sørger for at få saltet ned i de små revner, der er imellem sværene.

Når mam har gjort det, så skal man sætte stegen ind i ovnen. Når man sætter sin steg ind i ovnen, så er det meget vigtigt, at man sørger for at sikre, at sværen får lige meget. Ellers kan man nemlig godt risikere, at de bliver sorte i den ene ende.

Derfor skal du sørge for, at stegen står lige, når den er i inde i din ovn, hvilket du kan gøre ved at benytte dig af sølvpapir til at sætte understegen, så den står lige.

Grill stegen i cirka 5 minutter og tag den derefter ud. Sørg herefter for at lade stegen trække lidt, uden at du dækker den til. Hvis man dækker stegen til, så vil sværene nemlig blive bløde.

Vores populære buffeter