Sauce til and og flæskesteg

Hvis du gerne vil have en sauce til din and eller flæskesteg, som har den absolut bedste smag, så skal du benytte stegeskyen, som kommer fra din and, flæskesteg eller gås.Det første du skal gøre er, at si stegeskyen i en gryde. Herefter skal du lade den stå i et øjeblik.

Sauce til and og flæskesteg

Hvis der ikke er sky nok

Man vil i visse tilfælde komme ud for, at der ikke er tilstrækkelig sky. Hvis det forholder sig sådan, skal du sørge for at supplere med en bouillonterning, vin eller fond.Dernæst kan du servere skyen, som den er, eller du kan jævne den med fløde eller meljævning. Du kan desuden også lave en opbagning og tilsætte skyen.Sørg for altid at smage den til – eventuelt kan du supplere saucen/skyen med æble- eller ribsgele, som kan være med til at give den et ekstra pift.

Man kan altid få Fest Diner til at levere sovsen til jerres julefrokost så bliver det ikke nemmer.

Julefrokost, Julemenu, Julegrill bestil det her