Trekantsandwich

Trekantsandwich en dejlig forfriskning
Produktnavn Pris Antal
Trekantsandwich med Ventricina og brie
14,00 DKK
Trekantsandwich med kylling og bacon
14,00 DKK
Trekantsandwich skinke og ost
14,00 DKK
Trekantsandwich med Roastbeef
14,00 DKK

Trekantsandwich – Sandwichen til alle


Vil i gerne have en god gammel ret, som aldrig bliver for gammel er trekandsandwichen den i står og mangler. En trekantsandwich er meget nem at spise, samtidig med at den ligger let i maven. Da den ligger let i maven kan den blive brugt til studenterfester, til hyggemiddage med familien og meget andet – det er kun jer, som sætter grænsen.


Vi har en række forskellige ting, som vi laver vores trekantsandwicher med. Har du nogle specielle ønsker til hvad du gerne vil have i netop jeres sandwich, kan i kontakte os angående dette når i laver jeres bestilling. I visse tilfælde vil vi endda selv spørge ind til hvad i ønsker at få i jeres sandwich.


De fleste danskere foretrækker at få en æggesalat eller en tunsalat i deres trekantsandwich. Dette skyldes, at det gør sandwichen meget nemmere at spise – særligt for dem, som synes at en sandwich ofte er lidt tør i det.


Hvor mange skal i bestille?


Når det kommer til en trekantsandwich skal i være opmærkesomme på hvor mange i bestiller. Det er ofte en god idé at bestille lidt ekstra, da en sandwich kan tage længere tid om at mætte end normalt. Det er ligeledes forskelligt hvor mange sandwiches en person kan spise.


En god tommelfingerregel er at bestille 4 eller 5 til hver person der kommer. Ved du, at det er personer som i forvejen har spist hjemmefra, eller skal de blot bruges som til natmad kan i nøjes med at bestille 2-3 pr. person.


Inden i laver jeres endelige bestilling er det en god idé, at gøre op med om de personer der er inviteret spiser meget eller lidt. Som et alternativ kan du lave en liste over hvem der spiser meget og hvem der spiser lidt – og bestille derefter. Dem der spiser meget bør ofte få 5, mens dem der spiser lidt kan nøjes med 3.


Bestil i god tid


Hvis du har ønsker til fyld, som vi ikke tilbyder på vores hjemmeside, er det vigtigt at du kontakter os i god tid. Kontakter du os for sent, har vi måske ikke mulighed for at opfylde jeres ønsker. Kontakter i os derimod i god tid har vi stor chance for at kunne opfylde alle de ønsker i skulle have.


Som udgangspunkt bør i bestille senest 7 dage før jeres arrangement, såfremt at i har mange andre ønsker end dem vi tilbyder på vores hjemmeside. Når i bestiller i god tid kan vi ligeledes kontakte jer i god tid, såfremt at der skulle ske en ændring i jeres bestilling eller noget helt andet.


Alle vores trekantsandwiches er selvfølgelig lavet af de bedste råstoffer, og uanset hvornår i bestiller vil de altid være velsmagende når vi leverer dem til jer. Vi leverer til Aarhus, Silkeborg, Vejle, Horsens og andre tætliggende byer. Kontakt os i dag for et godt tilbud.