Bagel

Bagel stort udvalg af skøn smag
Produktnavn Pris Antal
Bagel med kylling og bacon
35,00 DKK
Bagel med Roastbeef med ristet løg
35,00 DKK
Bagel med Æg og rejer
35,00 DKK
Bagel med skinke og ost
35,00 DKK

Bagel


Vil du gerne have en bagel der er velsmagende og lavet med hjertet er Fest Diner stedet hvor du skal købe dine bagels. Når vi laver en bagel, er vi sikre på at alle kan lide den. Måden vi gør dette på, er ved at vælge de bedste råvarer til at lave en bagel.


Vi har mange forskellige bagels, som du kan vælge imellem. Vil du gerne have en grov eller en med rug kan vi klare dette for dig. Du har mulighed for at se alle dine muligheder nederst på siden, og selvom der måske ikke er den bagel du gerne vil have, kan du kontakte vores kundeservice for at høre om vi kan lave den bagel du vil have.


Uanset hvor mange bagels du bestiller kan vi levere dem inden for Randers, Aarhus, Silkeborg, Horsens og Vejle. Vi kan ligeledes levere i omegnen af disse byer, hvis du nu ikke bor inde i selve byen.


Velsmagende bagels får du kun hos os


Hos Fest Diner får du velsmagende bagels til en billig pris. Selvom vi benytter os af de bedste råvarer, har vi skruet prisen helt i bund. Dette er for at sikre dig, at du ikke betaler overpris for noget som alle mennesker burde have råd til.


Selvom prisen er lav har vi heller ikke sparet på vores smag. Vores kokke er talentfulde og har stor erfaring med at få en lækker smag ud af alt hvad de rører, og det kan du være sikker på, at de også gør med dine bagels.


Vi har desuden gjort det muligt at kombinere mange forskellige former for bagels. Dette er for at give dig den smag du gerne vil have – for hvorfor skulle du snydes for en god bagel, og som vi nævnte i indledningen er vi meget fleksible med at ændre og tilføje lidt på vores opskrift såfremt at du kontakter os i god tid.


Da vi ved at alle kender folk der er vegetarer – eller måske du selv er vegetar – har du også lavet en mulighed for at du kan få en vegetarisk bagel.


Valgmulighederne for en bagel er mange


Vi arbejder løbende på hvordan vi kan optimere og forbedre vores bagel. Dette gør vi ved at prøve nye blandinger af salater, fyld, bunde og hvilken type bagel du gerne vil have.


Da vi i forvejen har mange valgmuligheder ved vi, at det kan være svært for dig, at vælge hvilken bagel du gerne vil bestille til dit arrangement. Vi kan selvfølgelig hjælpe dig med dette, således at du får valgt noget som langt størstedelen af deltagerne til din fest eller arrangement kan lide.


Kundeservice har nemlig en stor betydning for os, og hvis du ikke er tilfreds, er at vi heller ikke tilfredse. Dette ved vores personale, og du vil derfor kunne komme til at snakke med vores kundeservice og vores kokke hvis du ringer til os.