Sandwich ud af huset

Sandwich lækre og sprøde – leveret direkte til døren kun 24,00 kr.

Kan du forestille dig en mere lækker frokost end hjemmelavede og velsmagende sandwich? Som selfølgelig er lavet af de bedste råvarer, som giver den mest fantastiske smag. Spændende frokost i lækkert og sprødt brød, som bare er super friskt og indbydende at se på? Nej, vel? Det er ikke uden grund at lækre og hjemmelavede sandwich er populære til frokost på diverse arbejdspladser. Hver dag bestiller tusindvis af danskere det til frokost, og hos Fest-Diner.dk oplever vi bestemt også en konstant stigende efterspørgsel efter lækre og hjemmelade sandwich Aarhus, Horsens, Randers.

 1. Sandwich lystbrød

  Sandwich med lystbrød

  Sandwich med lystbrød

  Vis detaljer

  Starter ved: 24,00 DKK

 2. Sandwich med grovbrød

  Sandwich med grovbrød

  Sandwich med grovbrød

  Vis detaljer

  Starter ved: 26,00 DKK

 3. Trekantsandwich

  Trekantsandwich

  Trekantsandwich en dejlig forfriskning

  Vis detaljer

  Starter ved: 14,00 DKK

 4. Bagel

  Bagel

  Bagel stort udvalg af skøn smag

  Vis detaljer

  Starter ved: 35,00 DKK

Frisksmurte midagsmad

Ikke nok med at vi hos Fest-Diner.dk er kendt for at lave de mest spændende og velsmagende sandwich i Jylland, vi er også kendte for at tilbyde levering i mange større byer. Vi tilbyder nemlig levering i byer som Aarhus, Vejle, Randers, Horsens og Silkeborg. Du kan med andre ord bestille online, og så kommer vi gerne ud til dig og leverer lækre sandwich og andet lækkert. Denne ordning anvendes især af mange virksomheder, som gerne vil have noget ekstra lækkert og velsmagende til frokost, flere og flere vælger nemlig madpakkerne fra, det er ganske enkelt for kedeligt. Samtidig har de færreste tid til at stå i en fysisk sandwichbutik, og vente på at 5, 10 eller flere midage bliver klar, og derfor vælger et stigende antal kunder at bestille online hos Fest-Diner.dk, og så kommer vi hurtigt med de mest velsmagende sandwich du kan forestille dig.

Sandwich fra 24 kr. i Aarhus, Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens, Odder, Vejle

Du finder et stort og meget varierende udvalg hos Fest-Diner.dk, der er ganske enkelt frokost for enhver smag, og det er bestemt vores mission at alle skal have mulighed for at få en lækker og frisk frokost. Vælg Fest-Diner.dk som leverandør af sandwich hvis det skal være lækkert og friskt hver eneste gang, og husk vi leverer gerne i alle østjyske byer.

Vi tilbyder naturligvis at levere lækkerige til private også. Du skal måske have gæster, holde en børnefødselsdag eller noget helt tredje, og vil gerne byde dine gæster på lidt lækkert. Her er spændende og hjemmelavede sandwich naturligvis altid en sikker vinder, alle elsker ganske enkelt lækkert brød med spændende og varierende indhold.

Find dine favorit sandwich allerede i dag, og bestil nemt og hurtigt online, så kommer Fest-Diner.dk og leverer direkte ved døren i Horsens, Aarhus, Randers, Silkeborg nemt og enkelt.