Påskefrokost

Påsken er der fyldt med traditioner i Danmark. Påsken fejrer man med en masse god mad til en Påskefrokost. Påskefrokosten er traditionsrig på helt samme måde som julefrokoster, dvs. der er en hel masse retter man "bør" servere til en Påskefrokost. Fisk, små lune retter, lidt sødt osv. Til påskefrokosten serveres typisk øl, ikke mindst Påskebryg som butikkerne typisk sælger lige op til Påske. Og ikke at glemme Påske aftens menuen som typisk består af lam. Fest Diner har i år igen Dansk kvalitets lam på menukortet, og vores Påske menuen er helt i top.

Påskefrokost

Traditionerne er der med en dejlig Påskefrokost fra Fest Diner. Vælg mellem 11 lækre kolde Påske retter, som er klar til at sætte på jeres Påskebord. Der efter kan der vælges mellem 7 lækre varme påskefrokost retter, som alle leveres varme og lige til at sætte på bordet. Så blive det ikke nemmere at bestille Påskefrokost. Og som afslutning på en fantastisk Påskefrokost kan vi tilbyde 3 lækre søde retter. Er der spørgsmål til vores Påskefrokost er i velkommen til at kontakte vores kundeservice for information.

Påske menu

Dansk Påske lam til Dansk Påske menu, de to ting hører jo sammen. Årets Påske menu fra Fest Diner indholder selvfølgelig det traditionelle, men her er også plads til fornyelse. I år har vi valgt en lækker forret bestående af røget kylling og til dessert springer vi ud i en hjemmelavet Rabarbertrifli. Så der er god kant på vores Påske menu, er der spørgsmål til Påskemenuen, kontakt da venligst vores kundeservice for hjælp.

 1. Crazy Påskefrokost

  Crazy påskefrokost

  • Fiskefilet med remoulade og citron
  • Mørbrad med svampe sauce
  • Glaseret skinke
  • Flødekartofler
  • Små lune deller
  • Frisk rødkålssalat med appelsin og nødder
  • Frugtsalat hjemmelavet


  Min 10 kuverter KUN 89,00 Kr  Vis detaljer
  89,00 DKK

 2. Påskemenu ud af huset til min 10 kuverter

  Påskemenu oksefilet Silver Farme med 3 slags pebber

  • Røget kyllingesalat i karrydressing med ananas, fetaost, tomat
  Oksefilet Silver Farme med 3 slags pebber
  Svampe sovs
  Flødekartofler a la Fest Diner
  Bagt tomat med grill krydderi
  Saute af årstidens rodfrugter
  Påske dessert Kraftig chokoladefondant med limecreme

  Min 10 kuverter Påskemenu  Vis detaljer

  Fra: 159,00 DKK

 3. Påskemenu ud af huset til min 10 kuverter

  Påskemenu med lam

  • Røget kyllingesalat i karrydressing med ananas, fetaost, tomat
  Dansk lamme steg marineret i persille og hvidløg
  Svampe sovs
  Flødekartofler a la Fest Diner
  Bagt tomat med grill krydderi
  Saute af årstidens rodfrugter
  Påske dessert Rabarbertrifli vanilje creme og makroner

  Min 10 kuverter Påskemenu  Vis detaljer

  Fra: 169,00 DKK

 4. Påskefrokost byg selv fra 10 kuverter

  Påskefrokost byg selv

  • Vælg mellem 11 kolde påske retter
  • Vælg mellem 7 varme påske retter
  • Vælg mellem 3 søde påske retter

  Min 10 kuverter Påskefrokost  Vis detaljer

  Fra: 15,00 DKK

Påske information

Til en god Påskefrokost er der både masser af god mad og masser af drikkelse, der skal simpelthen ikke mangle noget. En god Påskefrokost er som regel bestilt i god tid og kræver derfor ikke meget arbejde på dagen. Det er jo er sjovere at være en del af selskabet, end at sidde fast i køkkenet. Så husk at bestille jeres Påskefrokost i god tid.

Om Påskefrokost

Fest Diners Påskefrokost kan bestilles fra 10 kuverter, og man kan bygge sin egen Påskefrokost som man ønsker det. Det er muligt at ændre i antallet som man ønsker det. Der kan rettes i antallet til en Påskefrokost indtil 5 hverdage før mad leveringen. Er der spørgsmål til jeres Påskefrokost, kontakt da vores kundeservice for information om Påskefrokosten.

Om påskemenu

Fest Diner Påskemenu kan bestilles fra 10 kuverter og leveres dejlig varm og klar til servering på påskebordet. I skal sørge for en kniv til udskæring af Påske lammestegen, eller er Påskemenuen klar til servering. Bestil vores Påskemenu her på siden eller kontakt kundeservice.