Nytårsmenu 2017

BRØDPAKKE: Foccacia brød med rosmarin Dertil Haydari – tyrkisk fetadip & Pesto genovese En pesto der er lavet med basilikum, hvidløg, pinjekerner


FORRET: Unghane-rilette med bearnaisemayo serveres på grønt dertil sprød serranoskinke


MELLEMRET: Røget tun med marineret rejer og dildolie, syltede løg, rugchips på sprøde salater


HOVEDRET: Oksemørbrad fra kødkvæg tilberedt til 57 grader i 18 timer grillet med timian og hvidløgssmør serveres med variation af selleri, beder, Nytårskartoffel med svampe - grønsagstimbale husets trøffelsauce velbekomme


DESSERT: Fragilitébunde 4 lag med Musse af Champagne og hyldeblomst lidt chokospåner på toppen dertil Jordbærkompot med rørsukker og citron Knust mandler i sukker


NYHED bestil levering af nytår menu 2017 Vi levere nytårsmenuen til din adresse du vil blive ringet op ugen inden og få oplyst hvornår vi er i jeres område.


Afhentning af nytårsmenu 2017 i Hørning Afhentning af Nytårsmenu kan ske mellem 13 og 17 nytårsaften


Min 2 kuverter

Samlet pris kuverter: 0,00 DKK

Pris pr. kuverter:

Nytårsmenu


Til årets sidste dag er en lækker og velsmagende nytårsmenu naturligvis det, der skal bordet. En menu til nytårsaften kan bestå af rigtig mange forskellige retter. Når der skal sættes en lækker og velsmagende nytårsmenu sammen, er vi de helt rigtige til at hjælpe dig.Vil du gerne bruge årets sidste dag sammen med venner og familie og samtidig spare oceaner af tid og kræfter på madlavningen, kan du med stor fordel vælge at tage fat i os. Vi hjælper gerne med at stå for tilberedning af maden til nytårsaften.


Mad af højeste kvalitet


Maden til nytårsaften skal naturligvis være speciel, og det bør selvfølgelig være en spændende og uforglemmelig smagsoplevelse. Hvis du vælger at bestille din nytårsmenu hos os, vil du få velsmagende mad, som er lavet af gode råvarer. Vi vægter kvaliteten af den serverede mad højt, og der vil derfor også udelukkende blive anvendt de bedste råvarer. Alt maden vil desuden blive tilberedt af dygtige køkkenfolk, der sætter en ære i at lave et godt og solidt stykke arbejde.

Knivskarpe priser på en velsmagende nytårsmenu


Hvis du gerne vil have hjælp til at få lavet lækker og velsmagende mad af høj kvalitet til nytår, og du gerne vil have en favorabel pris på maden, vil du med stor fordel kunne vælge at bestille nytårsmaden her. Fest Diner er en catering-virksomhed, der i tidens løb har hjulpet rigtig mange danskere med tilberedningen af mad, og en af grundene til at mange folk vælger at bestille deres nytårsmenu gennem os er, at vi kan tilbyde særdeles fordelagtige priser på lækker mad af høj kvalitet.Såfremt du godt kunne tænke dig at bestille en nytårsmenu bestående af lækker mad, som er lavet af dygtigt køkkenpersonale, der udelukkende gør brug af råvarer af høj kvalitet, kan du med fordel bestille maden gennem os.


Bestil din nytårsmenu i dag


Ønsker at høre mere, eller vil du gerne bestille jeres nytårsmenu, er du selvfølgelig altid meget velkommen til at sende os en mail eller give os et kald i dag på telefon 86 92 14 22 for yderligere information. Vi ser frem til at høre fra dig og til at hjælpe dig med maden til nytårsaften!