Nytårsbuffet 2018

Oksesteg med Nytårs krydderi
Skinke nytårsglaseret
Kylling bryst barbecue marinert
Kartoffelsalat med karry og agurk
Fest Diner nytårs flødekartofler
Pastasalat fyldig lavet på grøn pesto
Salat dressing
Salatkasse med 6 toppings
Hjemmebagt brød

Min 10 kuverter kun 100 kr.


 Se Vores 4 retter Nytårs børnemenu HER


ALT MAD DER BESTILLES SKAL HENTES I HØRNING Vi har åbent fra 12,00 til 17,00 for afhentning af mad nytårsaften.
NYHED bestil levering af nytår buffet 2018
Vi levere nytårsbuffet til din adresse du vil blive ringet op ugen inden og få oplyst hvornår vi er i jeres område.
Min 10 kuverter

Samlet pris kuverter: 0,00 DKK

Pris pr. kuverter:

Når det helt store set-up skal til nytårsaften, og det skal det alligevel de fleste gange, så er det med at finde en leverandør af mad ud af huset, som kan sit kram. Med en nytårs buffet fra fest-diner.dk – er det lige netop hvad du får. Her bliver der kun brugt de bedste råvarer, vores køkkenteam er meget dedikerede og du vil derfor opleve mad ud af huset på en anden måde, end du tidligere har prøvet.


Mad ud af huset eller catering som det også populær bliver kaldt, er noget der giver dig mere tid til at hygge om gæsterne, og derfor skal du ikke på samme måde stresse og jage igennem dagen, være nervøs for om maden du selv laver nu bliver så god som ønsket, og det betyder at hele stemningen er mere afslappet.


Nytårsaften er gerne det helt store brag i løbet af året, og det er på flere måder, så hvorfor ikke få rådhusklokkerne til at ringe før midnat – det har du alle muligheder for, når du får mad ud af huset, der er baseret på de bedste råvarer, det meste er lavet fra bunden og lavet af et køkkenteam med smag på livet.
Det betyder at du får leveret mad, der er veltilberedt, mad ud af huset, der bliver en kulinarisk oplevelse, og mad der blot skal anrettes. Fest-diner.dk sørger selvfølgelig for, at det mad, der skal være varm er varmt, og det mad, der skal være koldt er koldt. Sidst men ikke mindst er det også vigtigt for os at levere maden til tiden – for vi ved at det er vigtigt at maden er der, som aftalt – det giver igen mere ro på, og hele stemningen er afslappet, hyggelig og klar til det store brag senere på aftenen.


Når du vælger en nytårs buffet fra fest-diner.dk – er der flere forskellige retter, som er med fra start. Du har blandt andet mulighed for at vælge mellem 2 forretter, hovedretten indeholder 2 kødretter, og en god dessert, og så er der mulighed for at koble natmad på, som er en helt naturlig afslutning på årets store fest.


Der skal jo gerne hoppes ned fra stolene, krudtet skal skydes af og champagnen skal nydes – når dette er gjort, er det lige så stille ved at blive tid til natmaden. Her har du også flere forskellige muligheder, når du vælger din nytårs buffet fra fest-diner.dk.


Nyd mad der er tilberedt med de bedste råvarer, oplev hvor god en smag mad ud af huset til nytårsaften kan have, og oplev hvor afslappet du kan give dig selv lov til at være. Vi leverer maden til tiden, og selvfølgelig har du mulighed for at få nogle anretningstips, der lige giver maden 5% ekstra.


Du finder din nytårs buffet, som mad ud af huset, fra fest-diner.dk – lige her.