Randers

 Mad ud af huset Randers

Skal der være fest i Randers eller omegn? Så leverer Fest Diner menuen til Jeres fest. Vi har stor erfaring med sammen sætning af dejlige catering menuer eller grill catering menuer med kok. Således står vores køkkenchef også klar til at levere diner transportable i Randers og omegn. Vi sætter en stor ære i at levere catering menuer og buffeter, hvor der ikke er sparet på hverken gode råvarer eller tilberedelsen. Ifølge os skal en diner transportable oplevelse være fuldt på samme højde som andre spisesteder.

Vores kompetente køkken står altid klar til at sammensætte menuen i jeres drømme til Jeres barnedåb, konfirmation, julefrokost eller lignende. Vi levere mad til teltfest, forsamlingshuse, virksomheder, private fester og mm Vi springer aldrig over, hvor gærdet er lavest, men går derimod grundigt til værks indenfor tilberedelse af mad ud af huset menuer man kan glæde sig til.

Levering af mad ud af huset til forsamlingshuse i Randers Levering af mad ud af huset til Sports fester i Randers Levering af mad ud af huset til Teltfester i Randers

 Når vi sammensætter catering menuer, sørger vi altid for at tage kunden med i beslutningsprocessen. Igennem dialog mener vi, at man opnår det bedste slutresultat, som alle parter kan være tilfredse med. Da vi ofte leverer mad ud af huset til specielle og vigtige begivenheder i Randers området, såsom barnedåb og konfirmation, sætter vi en stor ære i, at maden skal være ligeså god, som resten af dagen. Mad ud af huset skal altid være en fuld løsning, som mest vælges af praktiske årsager. Vi mener, at en catering oplevelse, som dem vi leverer i Randers og omegn, sagtens kan være en kulinarisk oplevelse, som man husker resten af livet.

Mad ud af huset Randers til alle fester

Vi håber derfor, at de næste gang der skal holdes festligheder i Randers og omegn vil give os et kald. Så vi i fællesskab kam sammensætte den perfekte catering menu. Når dette er gjort, så sørger vi for resten. De vil således blot kunne glæde Dem til at nyde den gode mad fra Fest Diner.

Mad ud af huset Randers

      

Levering og afhentnings priser på mad ud af huset Randers

Prisen for en levering er 199,00 kr. den ønskede menu vil blive leveret med et intervald på 60 min før det ønskede afleveringstidspunkt.der kan også bestiles afhentning af den rengjorte brugte servcie til kun 99,00 kr. så vil service blive hentet man til onsdag.

Vores populære mad