Aarhus

Skal i der holdes fest i Århus og omegn, så har Fest Diner mange forskellige lækre kreationer  på vores menu, til priser som alle har råd til. Vores store erfaring med mad ud af huset, gør at vores køkken i Århus altid står klar til, at give dig og dine gæster en på opleveren, der er noget ud over det man er vand til, Vigtig er at alle bliver mætte og forlader festen med et godt minde om maden, en god oplevelse med mad ud af huset får man når det er håndteret korrekt.

Madlevering til Foramlingshuse, Sportsstævner, Teltfest og mm

Vi levere Mad ud af huset til Forsamlingshuse, Selskabslokaler og Bryllupslokaler samt festlokaler til bryllup, Teltfester, Sportstævner, julefrokoster, konfirmation, runde fødselsdage, barnedåb eller andre festlige begivenheder i og omkring Aarhus kontakt vores kunderservice for informationer om de mange fest menuer vi levere ud af huset.

Når maden bliver leveret, så er det der Fest Diner sørger for, at det er med en venlig og professionel attitude den bestilte mad bliver leveret. En god kommunikation mellem køkken og kunde er meget vigtigt og giver altid det bedste resultat. Vores erfarne Køkkenchef i vores Århus køkken , er altid behjælpelig med at sammensætte en menu, som lever præcist op til dine ønsker og forventninger. Vores vigtigste mål er, at mad ud af huset i Århus ikke er dåse mad, men nærmere en løsning der er bygget specielt til dig, uanset om der er tale om et stor eller lille Fest arrangement. Vi håber altid, at du vil kontakte vores team af kokke, hvis i skal til at gøre brug af mad ud af huset i Århus og omegn. Vi mener selv, Vi er Danmarks bedste løsning indenfor Catering, så det er vigtigt  at du give os chance for at bevise det til jeres Fest arrangement.      

Levering og afhentnings priser i Aarhus

Prisen for en levering er 149,00 kr. den ønskede menu vil blive leveret med et intervald på 60 min før det ønskede afleveringstidspunkt.der kan også bestiles afhentning af den rengjorte brugte servcie til kun 99,00 kr. så vil service blive hentet man til onsdag.

 

Vores populære mad