Lasagne med bechamelsovs og oksekød

Lasagne med oksekød 600 gram
Tilvalg til menu
Salatkasse
Pastasalat
Bulgursalat
Råkostsalat
Baguette lyst brød og smør
Baguette groft brød og smør


Aftensmad kan bestiles fra 4 kuverter

Samlet pris kuverter: 0,00 DKK

Pris pr. kuverter:

 • Marker for at vælge denne ret
  2
 • Marker for at vælge denne ret
  2
 • Marker for at vælge denne ret
  2
 • Marker for at vælge denne ret
  2
 • Marker for at vælge denne ret
  2
 • Marker for at vælge denne ret
  2
 • Marker for at vælge denne ret
  2

* Skal udfyldes

Nyd en hjemmelavet lasagne med bechamelsovs og oksekød


Lasagne er og har længe været en populær spise i de danske hjem. Det passer til en let frokost, men kan også sagtens udgøre et lækkert måltid til aftensmad, måske sammen med lidt spændende salat og et godt stykke brød. Lasagne er relativ nem og hurtig at lave, men hvis du ikke har tid eller lyst til at lave lasagne selv, så er du sikkert på udkig efter et firma som kan levere en lækker og hjemmelavet lasagne til dig. Hos Fest-Diner.dk har vi flere års erfaring i at lave lækker og hjemmelavet mad til sultne danskere. Vi laver alt fra lækre sandwich til boller i karry og lasagne. Gode solide måltider, som er yderst velsmagende og baseret på de bedste råvarer, hos Fest-Diner.dk går vi nemlig ikke på kompromis med kvaliteten.


Lasagne med bechamelsovs og oksekød er velegnet til mange formål. Det kan være en skøn frokost på arbejdspladsen, et let måltid til et møde eller en konference, en børnefødselsdag eller blot et lækkert måltid til aftensmad. Alle kan spise en god og lækker lasagne med bechamelsovs og oksekød, det er super lækkert hvis der samtidig er lækker og spændende salat til og gerne lidt lækkert brød, for mange er det et fremragende måltid, og det er især velegnet til en skøn sommeraften. Hos Fest-Diner.dk leverer vi mange kuverter med lasagne hver eneste dag, og det er bestemt til mange forskellige formål, og det fortæller blot at lasagne med bechamelsovs og oksekød er super populært, og vores kunder elsker vores hjemmelavede lasagne baseret på de bedste og mest friske råvarer.


Hvis du gerne vil bestille lasagne med bechamelsovs og oksekød til levering, så kan vi hos Fest-Diner.dk tilbyde levering i og omkring en lang række byer, nemlig Aarhus, Vejle, Randers, Horsens og Silkeborg. Hvis du bor i eller omkring disse byer, så skal du blot bestille lækker lasagne online, så kommer vi gerne og leverer i og omkring Aarhus, Vejle, Randers, Horsens og Silkeborg. Vi har mange faste kunder i disse byer, og kommer derfor til netop disse byer mange gange i løbet af en dag. Forkæl dig selv og dine gæster med en lækker omgang lasagne med bechamelsovs og oksekød fra populære Fest-Diner.dk.