Klassisk buffet


  •   Kalvecuvette kryddermarineret
  •   Skinke Sennepsglaseret
  •   Svinemørbrad stegt med friske krydderier
  •   Kartofler bagt med friske krydderurter
  •   Flødekartofler med revet mozzarella
  •   Sæsonens salat kasse
  •   Salat dressing
  •   Broccolisalat med bacon, rosiner og ristede penuts
  •   Hjemmebagt brydebrød

Samlet pris kuverter: 0,00 DKK

Pris pr. kuverter:

  • Marker for at vælge denne ret
    Kalvecuvette kryddermarineret
  • Marker for at vælge denne ret
    Skinke Sennepsglaseret
  • Marker for at vælge denne ret
    Svinemørbrad stegt med friske krydderier
  • Marker for at vælge denne ret
    Kartofler bagt med friske krydderurter
  • Marker for at vælge denne ret
    Flødekartofler med revet mozzarella
  • Marker for at vælge denne ret
    Sæsonens salat kasse
  • Marker for at vælge denne ret
    Salat dressing
  • Marker for at vælge denne ret
    Broccolisalat med bacon, rosiner og ristede penuts
  • Marker for at vælge denne ret
    Hjemmebagt brydebrød
  • Marker for at vælge denne ret
    Tunmousse på salat. Serveres med æg, tomat, citron og baguette. Leveres på fade så menuen er klar til servering.
  • Marker for at vælge denne ret
    Laksepate med dilddressing, tomat og citron på bund af salat, serveres med baguette. Leveres på fade og er klar til servering.
  • Marker for at vælge denne ret
    Rejecocktail med kaviar, citron og skaldyrsdressing, serveres med baguette. Leveres så forretten er klar til servering.
  • Marker for at vælge denne ret
    Butterdejs tårn med hjemmelavet rejefyld på bund af salat, serveres med baguette. Leveres på fade og er klar til servering.
  • Marker for at vælge denne ret
    Dampet laks på bund af salat med asparges, citron og dressing. Serveres med baguette. Leveres på fade og er klar til servering.
  • Marker for at vælge denne ret
    Langtidsbagt laks på bund af salat pyntet med asparges, citron og tomat, serveres med baguette. Leveres på fade og er klar til servering.
  • Marker for at vælge denne ret
    Røget laks med peberrodscreme anrettet på salat, serveres med baguette. Leveres på fade og er klar til servering.
  • Marker for at vælge denne ret
    Butterdejs tårn med hjemmelavet hønsesalat og asparges, serveres med baguette. Leveres på fade og er klar til servering.
  • Marker for at vælge denne ret
    Lufttørret skinke med melon på salat, pyntet med tranebær, serveres med baguette. Leveres på fade og er klar til servering.
  • Marker for at vælge denne ret
    Kyllingecocktail på salat med ananas, tomat og bacon, serveres med baguette. Leveres på fade og er klar til servering.
  • Marker for at vælge denne ret
    Hjemmelavet Fransk chokoladekage med is og friske frugter. Leveres på fade klar til servering. Husk isen skal i fryseren ind til servering.
  • Marker for at vælge denne ret
    Chokolademousse med flødeskum. Leveres klar til servering. God appetit.
  • Marker for at vælge denne ret
    Jordbærtrifli lavet på vanilje creme med jordbær og makroner. Leveres klar til servering.
  • Marker for at vælge denne ret
    Daim is med appelsincoulis og frugt. Leveres klar til servering. HUSK is skal i fryseren ind til servering.
  • Marker for at vælge denne ret
    Fransk chokoladekage med frugt purè og creme fraiche. Leveret på fade klar til servering.
  • Marker for at vælge denne ret
    Islagkage med friske frugter og hindbær puré. VIGTIGT skal i fryser ved modtagelse. Skal sættes på fad før servering.
  • Marker for at vælge denne ret
    Fragilitéroulade drysset med hasselflager, serveres med skovbær creme. Leveres anrettet klar til servering.
  • Marker for at vælge denne ret
    Brownie med nødder anrettet med frugtpuré og creme fraiche. Leveres på fade klar til servering.
  • Marker for at vælge denne ret
    Chokoladekage Fransk med is og appelsincoulis. Bliver leveret klar til servering. HUSK is i fryseren.
  • Marker for at vælge denne ret
    3 slags ost med frisk frugt, kiks og flutes. Leveres klar til servering
  • Marker for at vælge denne ret
    2 stk. hotdog. Bliver leveret kolde, pølserne skal i varmt vand ca. 10 min. så er de klar til servering. Brød skal i en forvarmet ovn ved 160 grader i ca. 5 min. så er de klar til servering. Nem og lækker natmad til alle typer fester.
  • Marker for at vælge denne ret
    Frikadellerne bliver leveret kolde og skal opvarmes i en forvarmet ovn på 160 grader i ca. 10 min. HUSK kartoffelsalaten skal stå på køl så den er dejlig kold til servering.
  • Marker for at vælge denne ret
    3 stk. mini sandwich, bliver leveret på fade så de er klar til servering. God appetit.
  • Marker for at vælge denne ret
    Gammeldags klar suppe med grøntsager, kød og melboller leveres kold og skal opvarmes. Det er MEGET vigtigt at suppen ikke koger under opvarmning, den må kun simre, da mel bollerne bliver dobbelt størelse ved kogning. God appetit.
  • Marker for at vælge denne ret
    Aspargessuppe med kødboller leveres kold og skal opvarmes før servering.
  • Marker for at vælge denne ret
    Biksemad med Bearnaise leveres kold. Biksemaden skal opvarmes i en forvarmet ovn ved 160 grader i ca. 18 min. og der skal laves et opkog på Bearnaise sovsen før servering. God appetit, så bliver mad ud af huset ikke nemmere.
  • Marker for at vælge denne ret
    Gullashsuppen leveres kold og skal opvarmes før servering.
  • Marker for at vælge denne ret
    Mulligatawny (Karrysuppe), leveres kold og skal opvarmes før servering.
  • Marker for at vælge denne ret
    Ostebordet leveres på fade klar til servering. God appetit. Mad ud af huset, når det er nemmest.

* Skal udfyldes

Klassisk buffet