Mad til Juleaften

Mad til juleaften på under 1 time


Helstegt andesteg med fyld æbler og svesker
Dansk svinekam m.svær klar til ovnen
Hvide kartofler forkogte
Brune kartofler forkogte, sukker og smør er med
Hjemmelavet brun sauce
Rødkål
Ribsgele, Hjemmelavet waldorfsalat, Franske kartofler
Ris á la mande med kirsebærsauce

Samlet pris kuverter: 0,00 DKK

Pris pr. kuverter:

Mad til juleaften


Gider du ikke alt det stress med maden til juleaften? Så kan du tage det helt roligt, for vi har løsningen til dig - nemlig, at vi vil levere din julemad! Brug tiden på noget mere fornuftigt og brug den dejlige juletid- og juleferie sammen med resten af familien. Når vi går ind i køkkenet, kan du være sikker på at det er et meget talentfuld team af kokke, som tilbereder din mad. Vi sætter en ære i madlavning, som er vores store passion. Desuden, kan du være sikker på at vi kun vælger de råvarer, som er de bedste på markedet.


At få leveret mad er en billig løsning


Selvom man skulle tro andet, så er vores leveringsløsning en billig måde at få mad til hele familien på. Vi tager nemlig ikke overpris, som så mange andre steder vil gøre. Vi leverer kun til Østjylland, så hvis du vil have en lækker julemenu juleaften, kan vi klare det i byerne Aarhus, Silkeborg, Randers, Horsen og Vejle. Bor du tæt på en af disse byer, kan du kontakte os - måske vil vi kunne finde ud af en løsning til dig også. Når du får leveret mad, kan du også selv bestemme hvor meget der skal være af hver ret. Frygter du at løbe tør for kartofler, skal du blot bestille lidt ekstra - og så vil det problem være løst. Det er også meget nemt, at bestille maden. Du tager bare kontakt til os, og så vil vi selvfølgelig hjælpe dig med resten. Vi kommer også gerne med forslag til hvad du mangler, for at gøre din juleret perfekt.


Vi har din yndlingsret


Det er forskelligt, hvad man bedst kan lide af julemad, og man har altid sine egne traditioner. Derfor har vi også valgt at variere os og tilbyder alle de klassiske retter, som du kan se længere nede på siden. For at man ikke skal komme til at varme maden forkert, efter at i har modtaget det, følger der også en varmevejledning med, som i skal følge, for at få det maksimale ud af maden. Det er også muligt at få tilberedt maden som du vil have den, så hvis du er til det mere salte, skal du blot fortælle os det, ved bestillingen, og så vil vi tage højde for det. Vær dog gerne opmærksom på, at det ikke nødvendigvis er alle i familien, som foretrækker det. Vi plejer altid at tilberede maden meget klassisk, hvorefter hver enkelt familiemedlem selv må få lov til at tilføje det lidt ekstra, som de synes er bedst - ofte er det dog overhoved ikke behøvet.


Skal du også være en af de mange tusinder danskere, som hvert jul bestiller lækker julemad?