Julefrokost byg selv

• Byg selv julefrokost BEST SELLER
• 6 dejlige jule retter med fisk
• 14 dejlige jule retter med kød
• 4 dejlige jule retter det søde

Min 10 kuverter
Fest Diner beregner min 800 g fest mad til et måltid

Samlet pris kuverter: 0,00 DKK

Pris pr. kuverter:

 • Marker for at vælge denne ret
  Her finder du en fiskefilet, hvor garnituren er citron og remoulade. Det er en klassisk del af mange julefrokoster i Danmark, og stort set alle har smagt en god rugbrødsmad med fiskefilet på – til en eller anden julefrokost. Vi bruger kun de bedste råvarer, så vælger du fiskefilet med remoulade og citron fra fest-diner.dk – får du en veltilberedt fiskefilet, der får tænderne til at løbe i vand.
 • Marker for at vælge denne ret
  Når det er en traditionel julefrokost der holdes, er det ikke til at komme uden om de hvide sild, og selvfølgelig hører karrysalat og løgringe til. Vælger du hvide sild med karrysalat og løgringe her – er det de bedste råvarer, der bliver brugt. Nyd en god sild på et godt stykke rugbrød – det hører sig til.
 • Marker for at vælge denne ret
  Her finder du de stegte sild med urter, som er med til at give silden den helt specielle smag. Den stegte sild kan både nydes på et godt stykke rugbrød eller med kogte kartofler til. Vi bruger kun de bedste råvarer, så du er sikret en stegt sild med urter af den bedste kvalitet lige her.
 • Marker for at vælge denne ret
  Der er ikke noget som en god Laksepaté med salat og asparges på et godt stykke brød. Her bruger vi altid de bedste råvarer, og derfor vil du også kunne nyde de helt små smagsnuancer, når du vælger en laksepaté med asparges her. Et godt stykke klassisk mad til din julefrokost – det er hvad du får, når du vælger din laksepaté her.
 • Marker for at vælge denne ret
  Her finder du en af de nyere retter i julekøkkenet, som helt sikkert er kommet for at blive. En røget laks med limemarinerede urter, der er lavet på de bedste råvarer, er fyldt med smagsnuancer, som gør det til et interessant stykke mad til enhver julefrokost. Du vælger den røgede laks lige her.
 • Marker for at vælge denne ret
  Der er ingen tvivl om at æg og rejer hører med til enhver julefrokost, og derfor har du også mulighed for at vælge dem her, når du selv skal finde de ønskede retter til din julefrokost. Når du gerne vil have gode store æg, og rejer af en god kvalitet, der lige smager af lidt ekstra, så vælger du dine æg og rejer til din julefrokost her.
 • Marker for at vælge denne ret
  Dampet rødspættefilet med rejer og dressing
 • Marker for at vælge denne ret
  En af de helt klassiske retter til en god dansk julefrokost er den hjemmelavede sylte, og her finder du den også med rødbeder og sennep. Vi har lavet sylten helt fra bunden, og kun brugt de bedste råvarer. Du får derfor en sylte, der smager ekstra godt – og garnituren giver den lige det sidste pift.
 • Marker for at vælge denne ret
  Varmrøget laks med citrondressing
 • Marker for at vælge denne ret
  En ret, der er kommet mere og mere til sin ret på mange borde rundt omkring i det danske land, er den gode roastbeef med remoulade og ristede løg. Nyd den på et godt stykke brød, og smag det gode oksekød, som vores roastbeef er lavet af. Det er helt sikkert en af vores meget populære muligheder til julefrokosttiden, og der er kun brugt gode råvarer til vores roastbeef med remoulade og ristede løg.
 • Marker for at vælge denne ret
  Dejlig Rullepølse med sky og rødløg lige klar til servering på julebordet
 • Marker for at vælge denne ret
  Når du gerne vil have en god tærte, hvor der kun er brugt de bedste råvarer, så har du muligheden for at finde en tærte med løg og bacon her. Smagen af bacon er noget vi danskere er glade for, og ude i verden er den danske bacon kendt som den bedste i verden. Du vælger din tærte med løg og bacon her.
 • Marker for at vælge denne ret
  Her finder du en af vores spændende tærter, hvor indholdet er rejer, feta og chili. Det er en godt krydret tærte, der ikke er bundet af de mange gamle traditioner som langt de fleste andre klassiske juleretter er. Vil du gerne have en spændende ny ret til din julefrokost, vælg en tærte med rejer, feta og chili her.
 • Marker for at vælge denne ret
  Der findes mange typer af tærter, og en af dem, er en tærte med hakket oksekød og peberfrugt. Den er lavet af de bedste råvarer helt fra bunden, og derfor er det også en lille smagsperle du finder her. Det hakkede oksekød og peberfrugten går godt i spænd sammen, og får tænderne til at løbe i vand, når den første bid er taget.
 • Marker for at vælge denne ret
  Her finder du en af de helt klassiske retter, der er at finde på langt de fleste juleborde i den søde tid. Når det skal være traditionelt, smage godt og helt klassisk, så er andebryst med rødkål det rigtige valg. Vores andebryst er lavet af de bedste råvarer, og derfor er det et yderst smagfuldt andebryst med rødkål du finder her.
 • Marker for at vælge denne ret
  Når der bliver sagt jul, bliver der også tit sagt frikadeller. Det er en af de helt klassiske retter du finder her, og smagen er ikke til at komme uden om. Vi bruger kun de bedste råvarer og laver vores frikadeller helt fra bunden. Når du gerne vil have en veltilberedt frikadeller, vælger du vores frikadeller lige her.
 • Marker for at vælge denne ret
  Her finder du en god salt, der sammen med skiverne af andebryst, er en god kombination. Nødderne er med til at give lidt ekstra smag, og alt i alt er det bare en rigtig lækker lille salat du har mulighed for at vælge her. Vil du have en frisk salat med skiver af andebryst, hvor der kun er brugt de bedste råvarer, finder du den lige her.
 • Marker for at vælge denne ret
  Mørbradbøf à la creme
 • Marker for at vælge denne ret
  Når det skal være en af de klassiske retter til din julefrokost, vil et godt valg være mørbradbøf med bløde løg. Det er en ret som i mange år har været at finde på julebordene rundt om i landet. Det er ikke mindst på grund af de mange traditioner, der er forbundet med julen, og så smager en mørbradbøf med bløde løg fantastisk. Der bliver kun brugt de bedste råvarer til vores mørbradbøf – du vælger den her.
 • Marker for at vælge denne ret
  Når juletiden er over landet, er der mange af os, der glæder sig til juleaften, som noget nyt til julefrokost her vi nu pulled pork med coleslaw.
 • Marker for at vælge denne ret
  Når juletiden er over landet, er der mange af os, der glæder sig til juleaften, og den gode flæskesteg med rødkål og brunede kartofler. Det behøver ikke kun være juleaften du vælger flæskesteg, for vi giver dig også mulighed for at vælge den her, så du kan holde julefrokost. Nyd en god flæskesteg med rødkål og brunede kartofler, nyd den gode smag, og nyd de gode råvarer, der er blevet brugt til at lave den.
 • Marker for at vælge denne ret
  Den glaserede skinke er at finde på mange borde i juletiden, og derfor har du også mulighed for at vælge den her. Det er en af de traditionelle retter du har mulighed for at vælge her, og så er det både med hjemmelavet grønlangkål og brunede kartofler du finder den. Vi bruger selvfølgelig kun de bedste råvarer – vælg din glaserede skinke her.
 • Marker for at vælge denne ret
  Hvide kogte kartoffler 60 gram
 • Marker for at vælge denne ret
  Brun flæskestegs sovs
 • Marker for at vælge denne ret
  Når der bliver sagt jul, bliver der også tit sagt julemedister. Det er en af de helt klassiske retter du finder her, og smagen er ikke til at komme uden om. Vi bruger kun de bedste råvarer og laver vores julemedister helt fra bunden. Når du gerne vil have en veltilberedt medister, vælger du vores julemedister lige her.
 • Marker for at vælge denne ret
  Stegt medister med grønlangkål
 • Marker for at vælge denne ret
  Traditioner, juletid og dansk mad – er 3 af nøgleordene, når det gælder æbleflæsk med bacon. Vi laver vores æbleflæsk med de bedste råvarer, og derfor får du også en utrolig velsmagende æbleflæsk med bacon. Når du tager den første bid, vil du gerne have en bid mere og en bid mere – sådan er det nemlig at vælge æbleflæsk med bacon fra fest-diner.dk
 • Marker for at vælge denne ret
  Når du har et godt stykke brød, og er til en julefrokost, så er det ofte leverpostejen, der bliver spejdet efter. Her finder du en hjemmelavet leverpostej, hvor det er de bedste råvarer der er brugt hvilket giver en særdeles lækker leverpostej og så finder du selvfølgelig både bacon og champignon, der er med til at give den sidste smag, så du har lyst til en bid mere. Vælg hjemmelavet leverpostej med bacon og champignon lige her.
 • Marker for at vælge denne ret
  Danmark er verdenskendt for sine tarteletter og det er ikke kun til juletid, det er muligt at nyde denne ret. Med gode råvarer, er der meget mere smag, fylde og nydelse over at spise tarteletter med høns i asparges. Vil du vælge en af de retter, der kan nydes hele året, til din julefrokost, er det let at forstå – gør det lige her.
 • Marker for at vælge denne ret
  En af de mere populære spiser er helt sikkert frugtsalat med chokolade og creme – og her har du mulighed for at vælge den, når du er i gang med at lave din byg selv julefrokost. Vi bruger kun de bedste råvarer til at lave din frugtsalat med chokolade og creme, og det giver ekstra smag og mere bid i frugterne. Vælg din frugtsalat lige her.
 • Marker for at vælge denne ret
  Når mandlen skal findes, er der ikke andre retter at lede efter den i, end den kendte ris á la Mande med kirsebærsauce. Vi har selvfølgelig lavet den helt fra bunden, og kun brugt de bedste råvarer. Det giver en ekstra god smag, og kirsebærsaucen giver lige det sidste til den i forvejen gode ris á la Mande.
 • Marker for at vælge denne ret
  Vi har valgt at have et spændende udvalg af Brie oste med i vores udvalg af retter til din byg selv julefrokost. Vi serverer osten på et flot fad, og her har vi også valgt at finde noget frisk frugt fra de bedste udbydere i Danmark. Nyd et godt ostebord til din julefrokost, og find det lige her ved fest-diner.dk.
 • Marker for at vælge denne ret
  2
 • Marker for at vælge denne ret
  Hjemmebagt lækkert brydebrød og smør
 • Marker for at vælge denne ret
  Når du skal have både kolde og varme retter til din julefrokost, er det vigtigt at finde noget velsmagende rugbrød. Det er her du kommer den hjemmelavede leverpostej, dine æg og rejer og din roastbeef på. Vi har mulighed for at levere et rugbrød, der giver en god smag og vores smør er også kvalitetstestet – du finder det her.
 • Marker for at vælge denne ret
  Hjemmebagt lækkert brydebrød og smør
 • Marker for at vælge denne ret
  Rugbrød, brydebrød og smør
Julefrokost byg selv – over 20 retter at vælge imellem


Når du gerne vil være med til at sætte din egen julefrokost sammen, har du alle muligheder for at gøre det ved fest-diner.dk. Her får du mulighed for at lave dine egen julefrokost baseret på et valg imellem mere end 20 retter – hvilket kan være alt lige fra fiskefilet med remoulade og citron til Brie ost på fad med friske frugter til.


Det giver dig mulighed for at vælge blandt de forskellige retter, og tilrette menuen, så du får de ting du gerne vil have. Når maden så bliver lavet af de bedste råvarer, og tilberedt på den helt rigtige måde, som giver de bedste smagsoplevelser, er det blot at komme i gang med at vælge mellem retterne.


Når du har bestilt din julefrokost byg selv, som mad ud af huset, har vi et køkkenteam med smag på livet, der altid står klar til at tilberede maden. Vi ved, at dine gæster skal have den bedste oplevelse, når du serverer maden for dem. Vi ved alle at maden til en julefrokost er en stor del af julefrokosten, og derfor skal den også være i orden hver eneste gang, og det hele skal leveres til tiden.


Ved at vælge julefrokost byg selv, som mad ud af huset, har du mulighed for at vælge mellem 6 dejlige retter med fisk, 14 dejlige retter med kød og 4 dejlige retter med alt det søde – selvfølgelig holdt i julens ånd, så det hele emmer af julestemning, hygge og gode tider, hvor vi skal huske at passe på hinanden.


Julefrokost byg selv, er ikke den eneste mulighed du har for at få en god julefrokost her ved fest-diner.dk. Der er også mulighed for at vælge mellem 3 almindelige julebuffet’er, og sidst men ikke mindst vores helt unikke grill julebuffet. Her er maden forudbestemt og derfor skal du blot ind at vælge hvor mange kuverter, der skal bruges.


Det gør det let for dig at bestille den helt rigtige julefrokost, og med de forskellige valgmuligheder, vil der altid være en julefrokost buffet som mad ud af huset, der passer til dine ønsker og krav. Med vores julefrokost byg selv, har du alle rettigheder til selv at sammensætte den julefrokost du ønsker. Det er en dejlig valgfrihed at have, og vi har mange tilfredse gæster, der kommer igen år efter år, for at bestille vores byg selv julefrokost.


Ønsker du veltilberedt mad, hvor der bliver brugt gode råvarer, ønsker du at gøre dine gæster tilfredse med maden og vil du gerne tilbyde dem en kulinarisk oplevelse, har du mulighed for at bestille din julefrokost byg selv som mad ud af huset – lige her. Fest-diner.dk – vi leverer altid maden til tiden.