Frokostordning

Frokostordning

 

 

Med en frokostordning fra fest-diner, kan du tilbyde dine ansatte god, sund og varieret mad, der er lavet med gode råvare og omhug.
Vi går meget op i den gode smag, og går ikke på kompromis med hverken vores råvare eller håndværket bag et lækkert måltid, hvilket betyder at vi fx selv bager vores brød.Bestil din frokostordning på fest-diner.dk og vi levere maden hos jer i Aarhus , Skanderborg og omegn, så den er klar hos jer på det aftalte tidspunkt. Stabilt, lækkert og let.

Vi vil efter bestilling tage kontakt til jer, så vi kan få sammensat den helt rigtige menu, til lige netop jeres arbejdsplads, og behov. Det kan være at i ligger vægt på sund mad, med lækre salater, eller god gammeldags dansk mad, med alt hvad der dertil høre. Uanset hvad i kunne tænke jer, så finder vi den helt rigtige menu til jer.

 

Kundeservice glæder os til at høre fra jer på 86921422


Fra 39,00 kr. pr kuvert

Godt håndværk

Gode råvarer

Stabilitet

Unik service

Hjemmebagt brød                     

Variation af frokostretter

 

 

 

Frokostordning i Aarhus

 

 

 

 

 Frokostordning Skanderborg

 

 

 

 

Frokostordning til 39 kr.

 

Frokost, aften samt mødeforplejning SE HER

Levering af frokostordning Aarhus og skanderborg samt omegn

En frokostordning kan blive leveret mellem 10,00 og 13,00 alle ugens 5 dage, Vi køre frokost ud i Aarhus, Skanderborg i en omkreds på ca 12 km man ugen inden levering se vores frisk uge menu her på siden, Er der spørgsmål så kontakt vores kundeservice på 86921422 TAK

Frokostordning som er sund der passer til virksomhedens behov

Når man Ønsker sig en frokostordning, så er det vigtigt den naturligvis er skræddersyet, så den passer til alle de forskelige ønsker samt behov, din virksomheden kan have. Det er sjældent at to virksomheder ønsker den samme frokostordning. Men en Frokostordning ser ofte meget forskellige ud efter hvilket ønsker firmaet har, og det er selvfølgelig klart, at I som virksomhed naturligvis har behov for en løsning, der er tilpasset Jeres ønsker og behov. Det kan du få hos os. Vores frokostordning er så bred i udvalgt at den passer til de fleste virksomheder, kontakt kundeservice for information,