Frokost levering

Få leveret frokost direkte til døren hver eneste dag

Frokost levering er hvor I som virksomhed hver eneste dag kan få leveret rigtig lækker og velsmagende mad direkte til jeres dør. Der findes masser af gode grunde til, at man med fordel kan vælge at få leveret sin frokost ude fra.

Man skal først og fremmest huske på, at lækker og velsmagende mad er noget, som medarbejderne sætter stor pris på at kunne få hver eneste dag omkring frokosttid. Det vil være med til at give topmotiverede medarbejdere, som er fulde af energi igennem hele arbejdsdagen. Man kommer nemlig ikke udenom, at det i særdeleshed er vigtigt, at man får en sund og nærende kost, når man skal klare sig godt igennem en hel arbejdsdag.

Når I som virksomhed bestiller en frokost levering, så vil der fra mandag til fredag kunne blive leveret en lækker og velsmagende portion mad, der selvfølgelig er blevet lavet af de absolut bedste råvarer. Kvalitet er noget, som vi sætter i højsædet, og det samme gælder brugen af de absolut bedste råvarer. Vores erfarne køkkenteam gør desuden deres yderste for at give jer den bedst mulige smagsoplevelse, når der hver dag vil blive serveret en nærende og sund frokost med masser af smag.

Hvad koster det at få en levering af frokost ude fra hver dag?

Aarhus Frokostordning der drives af Fest Diner kan være behjælpelig med at stå for leveringen af en sund og nærende frokostbuffet direkte til jeres arbejdsplads hver eneste dag til en særdeles fremragende pris. Den flotte og velsmagende frokostbuffet koster blot 39 kroner pr kuvert. Leveringen i Aarhus-området direkte til jeres virksomhed koster 50 kroner pr dag, men i tilfælde af at I er over 20 mand, som ønsker at få en frokostbuffet leveret vil leveringen af firmafrokosten være helt gratis for jer.

Hvis dette lyder som noget for netop jeres virksomhed, så vil vi meget gerne høre fra jer. Lad os få en ganske uforpligtende snak omkring muligheden for, at jeres virksomhed kan få leveret en sund firmafrokost ude fra hver dag. Ring 86 92 14 22 i dag.

Frokost, aften samt mødeforplejning SE HER