Firmafrokost catering

Firmafrokost catering sikrer fuld energi til medarbejderne i løbet af dagen

 

  • Varm mad                                                                                                      
  • Salater 2 forskellige
  • Dagens lækre delikatesse
  • 2 x pålæg med tilbehør
  • Rugbrød og smør samt hjemmebagt madbrød
  • Kage om torsdagen                                                                  ALT DETTE FOR KUN 39,00 KR OM DAGEN PR KUVERT


Igennem en lang og hård arbejdsdag er det vigtigt, at man får sig en portion sund og velsmagende kost. Ved at få sig en velsmagende, sund og lækker frokostbuffet kan man være sikker på, at man som medarbejder er fuld af energi til at yde sit bedste på arbejdspladsen resten af dagen.

De bedste råvarer samt de skarpeste priser på firmafrokost

Aarhus Frokostordning bliver til daglig drevet af Fest Diner. Hos Fest Diner har vi målsætning om, at vi vil være de bedste til firmafrokoster og catering. Derfor har vi et enormt fokus på kvalitetssikring af den mad, du som kunde vil få serveret. Der bliver derfor kun brugt de bedste råvarer, og alt mad bliver lavet helt fra bunden. Dette sikrer dig en fabelagtig frokostbuffet, hvor kvalitet og den gode smag er blevet sat i højsædet. Ligeledes prisen desuden også noget, der bliver lagt meget stor vægt på.

Catering med levering af en firmafrokost på netop jeres arbejdsplads hver dag er noget, som man skal kunne få til en fornuftig pris. Vores priser på levering af en velsmagende og sund frokostbuffet starter fra blot 39 kr. Levering af mad er noget, som I kan få klaret helt gratis, hvis der er over 20 kuverter, der skal laves frokost til.

Fest Diner er navnet på den virksomhed, der står bag Aarhus Frokostordning. Vi er en professionel og erfaren cateringvirksomhed, som har stor erfaring i at lave frokostordninger til virksomheder.

Kontakt os hvis du vil vide mere omkring jeres muligheder for at få leveret en rigtig lækker og meget velsmagende frokostbuffet til jeres virksomhed hver dag. Vi glæder os meget til at byde jer hjertelig velkommen som kunde hos Aarhus Frokostordning.

En uforpligtende snak omkring muligheden for firmafrokost catering kan fås ved at indtaste dine kontaktoplysninger i boksen i højre side, hvorefter vi vil kontakte dig.

Frokost, aften samt mødeforplejning SE HER