Firma madordning

Firma madordning

 

 

Firma madordning leveret til tiden på jeres arbejdsplads, en dejlig frokostbuffet med en lækker lun ret 2 friske salater dejligt pålæg og så en delicatesse og ikke at glemme der er torsdags kage med i prisen til kun 39,00 kr. Se her er hvad en god madordning skal bestå af

 

Madordning til tiden        Vi køre i skanderborg og aarhus samt omegn         Kage om Torsdagen
Friske råvarer   Maden bliver leverert klar til servering   Frisk ugeplan med menu

 

En madordning leveret som frokostbuffet til kun 39,00 kr giver glade medarbejdere til jeres firma kontakt vores kundeservice for et tilbud på jeres frokost

Frokost, aften samt mødeforplejning SE HER

Få lavet en god firma madordning hos Aarhus Frokostordning

Det er efterhånden sådan, at der er flere og flere firmaer, som vælger at få lavet en madordning på arbejdspladsen. Fordelene ved at få lavet dette er mange, og mange af de virksomheder som får leveret deres frokostbuffet fra Aarhus Frokostordning er rigtig glad for den mad de får.

Hvis jeres virksomhed gerne vil have en madordning, som er sund og velsmagende på samme tid, så kan I med fordel overveje at få mad serveret til jeres arbejdsplads fra Aarhus Frokostordning.

Sund og varieret kost af gode råvarer

At få mad hver eneste dag som er sundt, og som kan være med til at give en energi til at kunne komme godt igennem dagens udfordringer på arbejdspladsen er bestemt noget, som man bør vægte meget højt. En firma madordning hvor maden fra bunden vil blive lavet af Aarhus Frokostordning vil sikrer jer, at det altid er de bedste råvarer, som bliver benyttet. Kvalitet er for os et nøgleord, og vi værner om at kunne give dig den bedste smag – hver gang!

Lave priser både på madordning samt levering

Til daglig bliver Aarhus Frokostordning drevet af Fest Diner, som er et firma, der lever af catering – herunder firma frokostordninger med sund og lækker mad leveret i Aarhusområdet hver eneste dag.

Jeres virksomhed vil have mulighed for at få frokosten leveret for kun 50 kroner pr dag, og prisen pr kuvert for vores fremragende madordning er på 39 kroner pr person. 39 kroner pr. kuvert gør sig gældende ved minimum 10 kuverter. Hvis I ønsker at få mad leveret til 20 personer eller derover pr. dag leveres maden helt gratis til jeres adresse i Aarhusområdet. Benyt dig af kontaktboksen til højre hvis du vil høre mere omkring den firma madordning, som Aarhus Frokostordning kan tilbyde netop dig og dine kollegaer.