Firma frokostbuffet

Firma frokostbuffet

 

 

Firma frokostbuffet leveres til virksomheder ved Aarhus


  • Lun ret                                                                                                       
  • 2 dejlige salater til frokost
  • Dagens delikatesse
  • 2 x pålæg med tilbehør
  • Rugbrød og smør samt hjemmebagt madbrød
  • Kage om torsdagen                                                                  ALT DETTE FOR KUN 39,00 KR OM DAGEN PR KUVERT


Hvis man til en virksomhed med geografisk placering i Aarhusområdet godt kunne tænke sig at få lavet en frokostordning, hvor der dagligt ville blive leveret rigtig lækker mad til medarbejderne, så kan man med en firma frokostbuffet fra Fest Diner være sikker på, at dette kan lade sig gøre. Hos Aarhus Frokostordning sætter vi en ære i at kunne tilberede Østjyllands absolut bedste tilbud på en velsmagende frokostbuffet. Vi leverer mad ud af huset i højeste kvalitet, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af den mad, som vi leverer.

Vi tillægger kundetilfredshed en meget stor værdi, og derfor sætter vi også meget skrappe krav til brugen af fødevarer. Der anvendes i køkkenet udelukkende råvarer af den bedste kvalitet. Ligeledes bliver der kælet for detaljerne både for at give maden en god smag og for at gøre frokostbuffeten lækker og indbydende at se på.

Frokost, aften samt mødeforplejning SE HER

Vælg de rette til at lave din firma frokostbuffet

Når man skal ud for at vælge et sted, hvorfra man hver eneste dag skal have leveret en firma frokostbuffet, så er det helt sikkert vigtigt, at man sørger for at sikre sig, at det pågældende sted vil kunne tilbyde en god løsning. Dette skal gøre sig gældende både i forhold til prisen, men det skal absolut også gøre sig gældende i forhold til kvaliteten af den mad, som bliver serveret.

Aarhus Frokostordning er ejet af cateringfirmaet Fest Diner, som er en virksomhed, der har til huse i Hørning. Vi kan tilbyde en fremragende løsning, hvor jeres virksomhed hver dag får en sund og nærende buffet serveret til frokost. Dette er til meget stor glæde og gavn for medarbejderne, da de derved kan få masser af energi til at klare sig godt igennem dagen.

Vi tilbyder særdeles fordelagtige priser på en firma frokostbuffet. Selvom kvalitet er et af de helt særlige kendetegn for Fest Diner, så betyder dette dog ikke, at der bliver gået spor på kompromis med at fastholde den gode pris. For os er det helt centralt, at jeres virksomhed har mulighed for at få en frokostbuffet leveret til arbejdspladsen hver eneste dag til en pris, som er knivskarp.