Diner transportable

Når du gerne vil have mad leveret lige til døren, har du mulighed for at vælge Diner Transportable lige her. Vi ved hvor vigtigt det er at levere mad af høj kvalitet til skarpe priser, så du bliver positivt overrasket hver gang. Vil du vide mere om dine muligheder for Diner Transportable, så læs med her.

Diner transportable som grill catering Diner transportable som buffet Diner transportable som Menu

Mad ud af huset – Diner Transportable

Når du har en begivenhed, hvor du gerne vil have maden udefra, så er det nu du skal i gang med at vælge Diner Transportable. Her finder du en lang række af retter, der giver dig alle muligheder for at stable en lækker menu på benene, som dine gæster sent vil glemme.

Hvad får du

Det er vigtigt at have styr på hele processen i forløbet, lige fra du bestiller maden, enten via telefonen, hjemmesiden eller via mail, og til du får det leveret lige til døren. Derfor er det også vigtigt for os, at du får kvalitets råvarer i produktionen, ved at vi har et køkken team som har smag på livet, at maden altid bliver leveret til tiden, og sidst men ikke mindst at du altid får det rigtige tilbud til lige præcis din fest.

  • Kvalitets råvarer i produktionen betyder allerede her, at du kan være sikker på at smagen i maden kommer til at fremstå bedst muligt. Der er altså forskel på en mørbrad, som er lavet efter alle kunstens regler med gode råvarer og en billig mørbrad, der slet ikke får smagen frem.
  • Når vi har Diner Transportable, er det også vigtigt at vi har et køkkenteam, der forstår at tilberede maden på den helt rigtige måde, så det kommer til at smage bedst, efter det bliver leveret til den ønskede adresse – det er sådan det skal være med Diner Transportable.
  • Et andet meget vigtigt punkt, er selvfølgelig at maden bliver leveret til den aftalte tid, for du har ofte inviteret folk til middag eller lignende, og så skal vi også levere vores Diner Transportable løsninger, når det passer dig.
  • Der er aldrig 2 selskaber, der er 100% ens, og når maden skal leveres som Diner Transportable, er det også vigtigt at det tilbud du får, det passer til din fest. Vil du bestille via hjemmesiden eller give os et kald, så er det muligt at gøre begge ting – også når du skal have Diner Transportable.

Diner Transportable – det er let at være dig

Når du bestiller maden som Diner Transportable – betyder det som allerede skrevet – at du får leveret maden lige til døren. Vi leverer i områderne Aarhus, Grenå, Randers, Silkeborg, Horsens, Vejle og Trekantsområdet. Kommer du geografisk fra en af disse lokationer, har du alle muligheder for at bestille Diner Transportable her.

Vi har mulighed for at tilpasse menuerne efter dit ønske, og det gør også at vi kan levere Diner Transportable til reception, bryllup, barnedåb, konfirmation, sommerfester og vinterfester. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for en løsning, du ikke føler, at du kan finde på siden – vi ser frem til at høre fra dig.

 De små smagsperler, og den unikke oplevelse

Det handler altid om at finde de små smagsperler, der er med til at give den unikke oplevelse, og gør at din begivenhed madmæssigt kommer til at blive noget alle taler om i lang tid bagefter. Når det skal lykkes, er det vigtigt at alle de ovenstående parametre slår til. Netop det at vores køkkenteam har kærligheden til maden, og ved hvad der skal til, for at det kommer til at smage rigtigt, og du får de små unikke smagsperler.

Vi ved hvad der skal til, og hvordan vi kan være med til at sikre dig en god aften, dag og begivenhed. Med vores Diner Transportable løsninger, kommer du ikke til at mangle noget som helst, og har du brug for nogle små fif og ideer til den leverede mad, så er det selvfølgelig også vi er klar til at hjælpe med.

Diner Transportable – det rigtige valg

Vil du gerne have leveret maden direkte til døren, og have et stort udvalg at vælge imellem, så er der ingen tvivl om at Diner Transportable er et rigtigt godt valg. Det gør det let for dig, at finde ud af hvad i skal have at spise, og så får du det leveret lige til døren.

Kom i gang allerede i dag, find ud af hvad du skal have, hvor mange i bliver og start så med at bestille din Diner Transportable lige her på siden, eller ved at give os et kald.

Vores populære buffeter