Gammeldags Dansk bøf med løg og brun sovs, hvide kartofler

• Dansk bøf 200 gram
• Kartofler 300 gram
• Brun sovs 150 gram
Tilvalg til menu
Salatkasse
Pastasalat
Bulgursalat
Råkostsalat
Baguette lyst brød og smør
Baguette groft brød og smør


Aftensmad kan bestilles fra 4 kuverter

Samlet pris kuverter: 0,00 DKK

Pris pr. kuverter:

  • Marker for at vælge denne ret
    2
  • Marker for at vælge denne ret
    2
  • Marker for at vælge denne ret
    2
  • Marker for at vælge denne ret
    2
  • Marker for at vælge denne ret
    2
  • Marker for at vælge denne ret
    2
  • Marker for at vælge denne ret
    2

* Skal udfyldes

Nyd en dejlig middag – bestil danske bøf med bløde løg


Vi har en lang række klassiske retter i Danmark, retter som vi er vokset op med, har spist ofte, men som vi stadig elsker og gerne bestiller på restaurant såvel som take away. Dansk bøf med bløde løg er bestemt en af de mest populære danske retter. De fleste elsker en god dansk bøf med masser af bløde løg, hvide kartofler og en god dansk skysovs, ja så bliver det ikke meget bedre, og det er altid en fornøjelse at sætte sig til bords når der venter en dejlig dansk bøf med bløde løg. Dansk bøf med bløde løg er ikke blot en klassiker til aftensmaden, det er også en meget populær spise til frokost, og du finder den med garanti hos langt de fleste frokostrestauranter, og ofte serveres den til frokost med skønt rugbrød og måske endda et dejligt spejlæg.


Er du på udkig efter et firma som kan levere en dejlig dansk bøf med bløde løg til dig? Måske har familien haft en travl dag, og I har hverken tid eller lyst til at lave aftensmad, og derfor vil I gerne bestille et dejligt måltid, som bliver leveret direkte til døren. Så har du allerede fundet hvad du søger, for hos Fest-Diner.dk finder du nemlig alle de danske klassikere, og naturligvis også dansk bøf med bløde løg. Hos Fest-Diner.dk leverer vi hver eneste super mange måltider til sultne danskere, og selvom vi har et stort og ganske varierende udvalg, så er der naturligvis nogle retter som bare er mere populære end andre, og dansk bøf med bløde løg er ganske sikkert blandt vores mest populære retter, og vi har faktisk mange kunder som ofte bestiller netop dansk bøf med bløde løg, og det skyldes ganske enkelt at vi kun anvender de bedste råvarer samt at vores dygtige personale sætter stor ære i at levere høj kvalitet hver eneste dag.


Hos Fest-Diner.dk kan du bestille mad ud af huset og få det leveret direkte til døren hvis du blot bestiller mindst 4 kuverter, og vi leverer med glæde lækker mad som for eksempel dansk bøf med bløde løg i og omkring Aarhus, Vejle, Randers, Horsens og Silkeborg. Vi leverer gerne til både privat og erhverv, det kan være til frokost, aften og i weekender, vi klarer det hele og kører gerne til Aarhus, Vejle, Randers, Horsens, Silkeborg og omegn med skønne retter.


Info om den gode Danske bøf med bløde løg


Når man snakker om det Danske køkken og Danske aften retter, kommer man ikke uden om Dansk bøf med bløde løg, brun sovs og hvide kartofler. Dansk bøf er lavet af hakket oksekød med en lav fedtprocent. Det er vigtigt ikke at blande noget i det hakkede kød, da hakkebøffen så vil smage som en frikadelle. Hakke bøffen steges på en stege pande med salt og peber til den er rosa inden i og klar til servering.


Bruns sovs og bløde løg


Den brune sovs og bløde løg er klassisk tilbehør til  Dansk bøf med hvide kartofler, som kan købes alle steder i Danmark og nærmest har været en national spise siden 1800 tallet. De tidligste dokumenterede opskrifter til brun sovs kommer fra de Franske køkkener og de er fra 1600 tallet. Ikke at glemme at brun sovs er en af de fem grundsovser fra det gamle Franske køkken, de andre fire sovse er bechamelsauce, tomatsovs, veloute og hollandaise.


Kartofler til den Danske hakkebøf


Kartoflen blev i 1500 tallet bragt til Europa af spanske Amerikarejsende. Kartoflen blev længe anset for at være en delikatesse, forbeholdt de rigeste befolkningslag. I løbet af 1600 tallet, blev kartoflen imidlertid i Irland og dele af Tyskland et grundlæggende næringsmiddel for hele befolkningen, samt den billigste fødevare for de dårligst stillede i samfundet. Og kendskabet til kartoffeldyrkning bredte sig herfra til det Danske. I Danmark blev kartoflen dyrket fra 1600 tallet, men mere udbredt blev den først i begyndelsen af 1700 tallet, formentlig med indvandrede huguenotter og senere i århundredet med de såkaldte kartoffeltyskere fra Pfalz-Hessen. Den vandt dog i mange år ikke større udbredelse, men blev nogle steder i landet dyrket som haveplante til eget brug. Fra slutningen af 1700 tallet blev dyrkningen mere udbredt, navnlig på Øerne, men det var først i 1800 tallet., at kartoflen blev en almindelig kulturplante i Danmark. I 1871 var kartoffelarealet nået op på 43.000 ha, næsten samme areal som i 2011, 41.600 ha. Det hidtil største kartoffelareal, 138.000 ha, blev registreret i 1948.


og i dag kan man nemt betille  Dansk bøf med bløde løg og brun sovs og hvide kartofler som mad ud af huset hos Fest Diner