Catering

Når du gerne vil have leveret festmad direkte til døren, er det catering du skal have gang i. Det er et engelsk ord, hvor den nærmeste oversættelse er – levering af festmad til døren. Vi har et køkkenteam, der elsker maden og bruger råvarer af høj kvalitet – læs med her og find ud af mere om vores catering.

Grill catering Catering buffet Catering menu

Catering – når du skal have leveret festmad

Når du skal have leveret festmad lige til døren, er det ofte udtrykket catering, der bliver brugt. Det kan være en buffet, en samlet menu eller lignende, og det gør det lettere for dig at planlægge dagen, da du ikke skal løbe rundt og tænke på, at nu skal den og den ret laves og være klar. Derfor er catering også meget populært til mange festlige begivenheder, så kom godt i gang, og vælg catering her på siden.

Før du går i gang med at bestille catering til din begivenhed, er det vigtigt at få styr på en række af ting. Det er blandt andet vigtigt at vide hvor mange gæster der kommer til spisning, hvornår maden skal leveres, og om der er nogle specielle ting i forhold til maden, der skal huskes også.

Catering – hvad får du

Når du vælger at bestille catering her, kan det være godt at vide, hvad du skal forvente. Når processen bliver sat i gang, og du har valgt at bestille maden over telefonen, via hjemmesiden eller via mail, er det vigtigt at vide, at du får leveret mad, som er lavet af de bedste råvarer, og vi har et køkkenteam, der har kærlighed til maden og passion for det de laver. Læs med her – og find ud af hvad du får.

  • Vi bruger kun de bedste råvarer til at lave vores mad, og det betyder også at du kan forvente catering mad, der smager af det ekstra, som kan være med til at gøre hele forskellen. Der er bare forskel på kvaliteten af mad, og vi ønsker kun at bruge de bedste råvarer til vores catering.
  • Med et køkkenteam, der virkelig går op i at få alt det bedste frem i maden, fordi de har passion for deres arbejde, giver det dig også en vished om, at du kan forvente lækre anretninger og mad, der smager godt. Det handler om at du får leveret din catering ordre, og maden er tilberedt på det helt rigtige tidspunkt – det klarer vores køkkenteam.
  • Når du bestiller catering, er det vigtigt at ordren bliver leveret på det aftalte tidspunkt. Det er vigtigt at du ved hvornår maden kommer, så den kommer til at passe 100% ind i planlægningen af resten af dagen. En catering ordre, er jo ofte en del af en hel dags begivenheder, og derfor skal det også passe til den ønskede leveringstid.
  • Når du bestiller en omgang catering her, er det vigtigt at den passer til dine behov. Vi har en lang række af muligheder, og passer det ikke 100% ind i dit billede, er du altid velkommen til at kontakte os, og så må vi se, om vi ikke kan finde den helt rigtige løsning i forhold til dine behov.

Gør det let at være dig – Catering er oplagt

Når en hel dags begivenheder skal gå op i en højere enhed, og du ikke selv ønsker at stå for det hele, så er catering en oplagt mulighed. Du ved hvor mange gæster der kommer, du ved hvad du ønsker i skal have at spise og du kan finde det lige her – så er det bare om at komme i gang med bestillingen.

Vi leverer catering i områderne Aarhus, Grenå, Randers, Silkeborg, Horsens, Vejle og Trekantsområdet. Er det her du ønsker at få leveret catering, så skal du i gang med at finde ud af hvad du gerne vil have, at dine gæster skal spise. Vi har mulighed for at levere catering til en lang række af fester – så som receptioner, bryllup, barnedåb, konfirmation, sommer- og vinterfester.

Vi leverer maden til din begivenhed – som catering

Når du gerne vil have mad som er tilberedt efter alle kunstens regler, og det skal være let for dig at servere, så er catering en oplagt mulighed. Vi sørger selvfølgelig for at komme med lidt ekstra tips til anretning og servering hvis det er noget du ønsker. Det skal være let for dig at gå til, når du bestiller catering her – for vi ved hvor meget maden kan være med til at betyde for en vellykket festlig begivenhed.

Kig rundt på vores side, find de menuer som passer til din begivenhed, og kontakt os enten via mail, bestilling direkte på siden, eller giv os et kald – vi ser frem til at høre fra dig.

Vores populære buffeter