Brunch

Fest Diner Luxus brunch bringer en god morgen oplevelse hjem til jer, vi levere luxus brunch fra 10 kuverter og bringer den ud fra klokken 8 om morgnen Fest Diner luxus brunch leveres klar til bordet så i skal kun finde morgen gæsterne så klarer vi resten

Luxus Brunch

Den store luxus brunch fra Fest Diner indeholder 3 slags frisk skåret pålæg samt 3 lækre oste dertil serveres der syltede valnøder i den lun afdeling af vores luxus brunch tilbyder vi hjemmelavet leverpostej med bacon og champignon, 2 stk. ristede brunch pølser, Røræg med bacon og purløg og så til sidst en flot brød pakke med 2 slags brød, smør og assorteret wienerbrød så bliver brunch ikke nemmer.

 1. Brunch dejlig morgen brunch leveret lige til døren
  Luxus brunch
  • 3 slags pålæg
  • 3 slags ost med syltede valnødder
  • Lun leverpostej med bacon og champignon
  • 2 stk. ristede brunch pølser
  • Røræg med bacon og purløg
  • 2 slags brød, smør og assorteret wienerbrød
  Min 10 kuverter brunch pris 89,00 kr.  Vis detaljer

  Fra: 89,00 DKK

Luxus brunch information 

Brunch er en blanding af morgenmad og frokost. Ordet stammer fra engelsk, og er en sammentrækning af ordene breakfast (morgenmad) og lunch (frokost). Består typisk af forskellige retter, dels typiske morgenmadsretter som brød, ost, syltetøj etc. dels varme retter som æg, bacon, pølser etc.. Frugt er også en typisk del af en brunch. Brunch spises typisk op på formiddagen i weekenden. Den kan kombinere morgenmad og frokost i et stort måltid. Spises ofte hjemme med familie og venner, eller på en café.

HUSK vi levere brunch i Aarhus, Silkeborg, Randers, Horsens, Odder ja og selvfølgelig i byerne omkring.

Morgenmad i firmaet er det fredag eller har i en god anledning til at samles så er brunch en oplagt mulighed bestil den her for kun 89,00 kr.

Morgenmad

Morgenmad kan komme i mange afskygninger, men foretrækker i at starte jeres morgen med en dejlig brunch. Morgenmad er opskriften på en god begyndelse på dagen, morgenmaden skal være hurtig, sund og solid. Eller vælg en lækker morgenmad til fridagen, som i kan sidde og hygge over. Fest Diner luksus brunch dækker over alle de gode typer morgenmad vi levere morgenmad i Aarhus, Horsens, Randers, Odder, Skanderborg, Silkeborg osv. Kontakt vores kundeservice for at finde ud af om vi levere morgenmad der hvor du bor.