Boller i karry og ris

• Boller i karry 300 gram
• Hvide ris 300 gram
Tilvalg til menu
Salatkasse
Pastasalat
Bulgursalat
Råkostsalat
Baguette lyst brød og smør
Baguette groft brød og smør


Aftensmad kan bestilles fra 4 kuverter

Samlet pris kuverter: 0,00 DKK

Pris pr. kuverter:

 • Marker for at vælge denne ret
  2
 • Marker for at vælge denne ret
  2
 • Marker for at vælge denne ret
  2
 • Marker for at vælge denne ret
  2
 • Marker for at vælge denne ret
  2
 • Marker for at vælge denne ret
  2
 • Marker for at vælge denne ret
  2

* Skal udfyldesBestille velsmagende boller i karry – og få det leveret


Boller i karry med ris er uden tvivl en klassisk dansk ret som de fleste er vokset op med, og som langt de fleste stadig elsker at indtage. Det er bestemt en af de retter som aldrig forsvinder, hver dag laver tusindvis af danske familier boller i karry til aftensmad. Der er alle generationer som elsker en god omgang boller i karry med ris, og du er måske på udkig efter en dejlig portion boller i karry? Måske har du ikke tid til at lave boller i karry selv, måske bryder du dig ikke om madlavning eller måske skal du bruge boller i karry til mange personer, der kan være mange gode grunde til hvorfor du er på udkig efter en god og velsmagende omgang boller i karry. Hos Fest-Diner.dk laver vi, det siger vores mange faste kunder i hvert fald, verdens bedste boller i karry, men det skyldes sikkert at vi kun bruger de bedste og mest friske råvarer, det giver naturligvis en velsmagende mad. Boller i karry et blot en af de mange velsmagende danske klassikere du finder hos Fest-Diner.dk, men der er ingen tvivl om at netop boller i karry med skønne ris er en af de mest populære retter når vores kunder bestiller lækker og nem aftensmad.


Fest-Diner.dk leverer gerne velsmagende boller i karry til dig, og det er uanset om det er til frokost, aftensmad, møder, konferencer eller noget helt femte, så længe du blot bestiller mindst 4 kuverter, så kommer vi gerne med velsmagende boller i karry til dig og dine gæster, og husk at vi med glæde leverer i og omkring Aarhus, Vejle, Randers, Horsens og Silkeborg. Du har med andre ord alle muligheder for at nyde den mest velsmagende omgang boller i karry præcis hvor og hvornår du ønsker, du skal blot bestille online, så kan du trygt overlade resten til os, vi vil med glæde forkæle dig og dine gæster med hjemmelavet og velsmagende boller i karry samt skønne ris.


Boller i karry kan serveres til mange formål, både frokost, aften og weekend. Det kan være frokost på arbejdspladsen, aftensmad på jobbet på grund af overarbejde, møde eller konference og mange andre lejligheder. Boller i karry med ris er altid en sikker vinder, og husk at vi hos Fest-Diner.dk gerne leverer i og omkring Aarhus, Vejle, Randers, Horsens og Silkeborg.


Aftensmad fra Fest Diner


Fest Diner tilbyder en dejlig aftens bespisning som klar til bordet, eller som man kan vælge at varme selv. Vi leverer vores aftensmad fra 4 kuverter. Man kan tilvælge salater og brød efter ønske.Boller i karry med hvide risAftens menu er Boller i karry med hvid ris, dejlig Dansk ret. Vi tilbereder 300 gram lækker Boller i karry samt 300 gram hvide ris. Boller i karry med ris, er en rigtig lækker aftens ret, som næsten alle kan lide.


Hvordan varmes  aftens menu


Tænd jeres ovn på 180 grader, gerne varmluft.


Sæt bakken med Boller i karry  ind i ovnen.


Lad retten stå i ovnen ved 165 grader i 20 min og jeres Boller i karry er klar til servering.


Tænd jeres komfur og få en gryde med vand op at koge. Hæld de hvide ris i og lad dem små simre i 15 til 20 min. og så er de hvide ris klar til servering.


HUSK vi vil altid gerne lave maden helt færdig for jer så, den er klar til bordet.