Kylling i grønt med hvide ris

Kylling i grønt 300 gram
• Hvide ris 300 gram
Tilvalg til menu
Salatkasse
Pastasalat
Bulgursalat
Råkostsalat
Baguette lyst brød og smør
Baguette groft brød og smør


Aftensmad kan bestilles fra 4 kuverter

Samlet pris kuverter: 0,00 DKK

Pris pr. kuverter:

 • Marker for at vælge denne ret
  Kylling i grønt med ris
 • Marker for at vælge denne ret
  2
 • Marker for at vælge denne ret
  2
 • Marker for at vælge denne ret
  2
 • Marker for at vælge denne ret
  2
 • Marker for at vælge denne ret
  2
 • Marker for at vælge denne ret
  2

* Skal udfyldes Bestil en skøn middag med kylling i grønt samt hvide ris


Har du ikke tid til at lave spændende og lækker aftensmad til familien hver eneste dag? Vi har alle travlt med job, børn og hus i dag og derfor er det sommetider rart med et skønt måltid mad udefra, således du ikke skal tænke på aftensmad hver eneste dag. Det er naturligvis vigtigt at finde en solid og stabil leverandør af både spændende og lækker aftensmad, og hos Fest-Diner.dk er vi faktisk eksperter i netop det. Hos Fest-Diner.dk finder du nemlig et stort og spændende udvalg indenfor retter som passer perfekt til aftensmad. Det er ikke fancy og dyrt gourmetmad, men solide, hjemmelave og traditionelle danske retter som vi kender dem. Desuden anvender vi hos Fest-Diner.dk kun de bedste råvarer, og derfor er du sikker på at få et måltid som bærer præg af kvalitet. Hos Fest-Diner.dk går vi nemlig ikke på kompromis med kvalitet, og vi elsker at lave mad, og det skal være god mad som vores kunder bestemt fortjener.


Kylling i grønt med hvide ris er en af vores mange populære retter. En lækker og velsmagende ret, som også er sund og nærende, og det er naturligvis vigtigt for alle, men især hvis der er børn i familien, de skal jo have et sundt og nærende måltid til aftensmad. Vores populære kylling i grønt med hvide ris ret er især populær hos familier som vægter sundhed højt, og desuden leverer vi ofte denne lækre ret til skoler, institutioner og sportsklubber. Selvom der er grønt i retten, så elsker børnene også denne ret, så det er bestemt et godt bud på en skøn ret til jeres næste aftensmad, således I kan fokusere på andre ting og overlade madlavningen til os.


Når du bestiller kylling i grønt med hvide ris, kunne det så ikke være rart hvis vi kom til jer med maden, således I heller ikke selv skal hente maden? Det kalder vi take away på den smarte måde, og hvis du bor i eller omkring Aarhus, Vejle, Randers, Horsens eller Silkeborg så kommer vi gerne og leverer lækker ad til jer. Vi har mange faste kunder i og omkring Aarhus, Vejle, Randers, Horsens og Silkeborg, derfor er vi ofte i disse byer, og vi vil meget gerne tage lækker mad med til dig og din familie, således I slet ikke skal spekulere på aftensmaden, men kan trygt overlade det hele til os fra Fest-Diner.dk.


Aftensmad fra Fest Diner


Fest Diner tilbyder en dejlig aftens bespisning som klar til bordet, eller som man kan vælge at varme selv. Vi leverer vores aftensmad fra 4 kuverter. Man kan tilvælge salater og brød efter ønske.


Kylling i grønt med hvide ris


Aftens menu er Kylling i grønt med hvide ris, en rigtig dejlig ret. Vi tilbereder 300 gram lækker Kylling i grønt samt 300 gram hvide ris. En meget lækker aftens ret som næsten alle kan lide.


Hvordan varmes  aftens menu


Tænd jeres ovn på 180 grader, gerne varmluft.


Sæt bakken med Kylling i grønt med ovnen.


Lad retten stå i ovnen ved 165 grader i 20 min. og jeres Kylling i grønt med hvide ris er klar til servering.


Tænd jeres komfur og få en gryde med vand op at koge. Hæld de hvide ris i og lad dem små simre i 15 til 20 min. og så er de hvide ris klar til servering.


HUSK vi vil altid gerne lave maden helt færdig for jer, så den er klar til bordet.