Koteletter i fad med ris

• Koteletter i fad 300 gram
• Hvide ris 300 gram
Tilvalg til jeres menu
Salatkasse
Pastasalat
Bulgursalat
Råkostsalat
Baguette lyst brød og smør
Baguette groft brød og smør


Aftensmad kan bestilles fra 4 kuverter

Samlet pris kuverter: 0,00 DKK

Pris pr. kuverter:

 • Marker for at vælge denne ret
  2
 • Marker for at vælge denne ret
  2
 • Marker for at vælge denne ret
  2
 • Marker for at vælge denne ret
  2
 • Marker for at vælge denne ret
  2
 • Marker for at vælge denne ret
  2
 • Marker for at vælge denne ret
  2

* Skal udfyldes


Velsmagende og hjemmelavede koteletter i fad med ris


Koteletter i fad med ris, en fremragende spise som ofte laves i de danske hjem, og en klassiker som de fleste af os er vokset op med gennem barndommen. Koteletter i fad med ris er en virkelig velsmagende ret, relativ nem at lave, og en ret som langt de fleste nyder. Kunne du tænke dig en lækker omgang koteletter i fad med ris til aftensmad, men har ikke tid eller lyst til at lave retten? Flere og flere vælger at købe aftensmad som blot skal varmes eller som er helt klar til at blive spist. Det hænger naturligvis sammen med at vi alle får mere og mere travlt med job, børn og hus, og derfor må vi sommetider prioritere, og nogle dage er det bare skønt ikke at skulle tænke på aftensmad, men blot bestille lækker og velsmagende aftensmad som for eksempel koteletter i fad med ris, og blot vente på at det bliver leveret direkte til døren. Det er nemt og enkelt, og hvis du bestiller hos Fest-Diner.dk, så er du sikker på at du får lækker aftensmad i fremragende kvalitet, hos Fest-Diner.dk går vi nemlig ikke på kompromis med kvaliteten af råvarer, derfor kan vi garantere et velsmagende og spændende måltid mad uanset hvilken ret du vælger fra vores store og spændende udvalg.


Vores spændende retter er naturligvis også velegnet til frokostmøder og lignende. Det kan også være der er dømt overarbejde på jobbet, og de ansatte derfor skal forkæles med lækker og hjemmelavet mad, og så er det heldigvis super nemt at bestille online hos Fest-Diner.dk, og husk at vi gerne leverer i og omkring Aarhus, Vejle, Randers, Horsens og Silkeborg, du skal blot bestille mindst 4 kuverter, så kommer vi med dejlig og hjemmelavet mad direkte til døren.


Giv dig selv mere tid med familien og overlad madlavningen til os hos Fest-Diner.dk, vi er eksperter i at lave lækre og velsmagende danske klassikere til aftensmad, og det er alt fra boller i karry, dansk bøf med løg til koteletter i fad med ris, vi kan byde på et stort og meget spændende udvalg, og der er helt sikkert noget der falder i din smag, og du vil med garanti nyde din aftensmad fra Fest-Diner.dk, og husk at vi meget gerne leverer i og omkring Aarhus, Vejle, Randers, Horsens og Silkeborg. Bestil en lækker omgang koteletter i fad med ris allerede i dag.


Aftensmad fra Fest Diner


Fest Diner tilbyder en dejlig aftens bespisning som klar til bordet, eller som man kan vælge at varme selv. Vi leverer vores aftensmad fra 4 kuverter. Man kan tilvælge salater og brød efter ønske.


Koteletter i fad med hvide ris


Aftens menu er Koteletter i fad med hvide ris, en dejlig Dansk ret. Vi tilbereder 300 gram dejigt møre Koteletter i fad samt 300 gram hvide ris. En rigtig lækker aftens ret som næsten alle kan lide.


Hvordan varmes  aftens menu


Tænd jeres ovn på 180 grader, gerne varmluft.


Sæt bakken med Koteletter i fad ind i ovnen.


Lad retten stå i ovnen ved 180 grader i 30 min og jeres Koteletter i fad er klar til servering.


Tænd jeres komfur og få en gryde med vand op at koge, hæld de hvide ris i og lad dem små simre i 15 til 20 min. og så er de hvide ris klar til servering.


HUSK vi vil altid gerne lave maden helt færdig for jer, så den er klar til bordet.