Glaseret skinke med flødekartofler

Glaseret skinke 200 gram
• Flødekartofler 300 gram
Tilvalg til menu
Salatkasse
Pastasalat
Bulgursalat
Råkostsalat
Baguette lyst brød og smør
Baguette groft brød og smør


Aftensmad kan bestilles fra 4 kuverter

Samlet pris kuverter: 0,00 DKK

Pris pr. kuverter:

 • Marker for at vælge denne ret
  Glaseret skinke og flødekartofler a'la fest Diner
 • Marker for at vælge denne ret
  2
 • Marker for at vælge denne ret
  2
 • Marker for at vælge denne ret
  2
 • Marker for at vælge denne ret
  2
 • Marker for at vælge denne ret
  2
 • Marker for at vælge denne ret
  2

* Skal udfyldes

 Skøn glaseret skinke med flødekartofler – få det leveret til døren


Glaseret skinke med flødekartofler, sikkert en af de mest populære retter i mange sammenhænge. En grillfest, sommerfest, studenterfest, fødselsdage, møder og meget mere, glaseret skinke med flødekartofler er en sikker vinder, og det er bestemt også en ganske fremragende ret, og den er naturligvis især velegnet til skønne arrangementer om sommeren, og det er en god ide at servere spændende salat og lækkert brød til. Alle kan spise denne populære, unge såvel som gamle, og det er bestemt også en ret som egner sig fint som aftensmad i det lille hjem. Du er måske allerede nu på udkig efter et firma som kan levere en god omgang glaseret skinke med flødekartofler som aftensmad til jeres familie? Måske skal det være nem aftensmad i dag, og derfor vil du gerne bestille noget lækkert aftensmad udefra, og du kunne godt tænke dig en lækker omgang glaseret skinke med flødekartofler. Hos Fest-Diner.dk laver vi en utrolig velsmagende en lækker omgang glaseret skinke med flødekartofler, det er faktisk en af vores egne favoritter. Vi bruger kun de bedste råvarer, så du er garanteret en utrolig lækker og velsmagende glaseret skinke.


Glaseret skinke med flødekartofler med salat og brød er som allerede nævnt er ret som passer til mange lejligheder, og derfor leverer vi også netop glaseret skinke med flødekartofler til mange spændende og forskellige formål, og det er alt fra frokost på kontorer til jubilæum samt sportsklubber. Uanset hvor vi kommer med glaseret skinke med flødekartofler, så bliver retten vel modtaget og vi får løbende mange positive tilbagemeldinger på især vores populære glaseret skinke med flødekartofler. Du kan med garanti gøre dine gæster glade ved at bestille lækker glaseret skinke med flødekartofler, og husk at vi gerne leverer i og omkring Aarhus, Vejle, Randers, Horsens og Silkeborg.


Hos Fest-Diner.dk kan du bestille mad ud af huset og få det leveret direkte til døren hvis du blot bestiller mindst 4 kuverter, og vi leverer med glæde lækker mad som for eksempel glaseret skinke med flødekartofler i og omkring Aarhus, Vejle, Randers, Horsens og Silkeborg. Vi leverer gerne til både privat og erhverv, det kan være til frokost, aften og i weekender, vi klarer det hele og kører gerne til Aarhus, Vejle, Randers, Horsens, Silkeborg og omegn med skønne retter.


Aftensmad fra Fest Diner


Fest Diner tilbyder en dejlig aftens bespisning som leveres klar til bordet, eller som man kan vælge at varme selv. Vi leverer vores aftensmad fra 4 kuverter. Man kan tilvælge salater og brød efter ønske.


Glaseret skinke med flødekartofler


Aftens menu er Glaseret skinke med flødekartofler, en dejlig Dansk ret. Vi tilbereder 200 gram lækker skinke samt 300 gram hjemmelavede flødekartofler, en meget lækker aftens ret.


Hvordan varmes  aftens menu


Tænd jeres ovn på 180 grader, gerne varmluft.


Sæt bakken med flødekartofler ind i ovnen.


Sæt den glaseret skinke ind i ovnen.


Lad retten stå i ovnen ved 180 grader i 35 min og jeres aftens mad er klar til servering.


HUSK vi vil altid gerne lave maden helt færdig for jer, så den er klar til at servere bordet.